Τελευταία Νέα
Διεθνή

UBS: Εκπληκτική η «στροφή» της αγοράς στην περίπτωση του Trump – Να γίνουν πράξη οι πολιτικές του

UBS: Εκπληκτική η «στροφή» της αγοράς στην περίπτωση του Trump – Να γίνουν πράξη οι πολιτικές του
«Το ζητούμενο για να συνεχιστεί το όλο θετικό κλίμα που υπάρχει στην αγορά είναι το να εφαρμοστούν τελικά οι πολιτικές του Ρεπουμπλικάνου»
Για την «στροφή» 180 μοιρών που πραγματοποίησε η αγορά στην περίπτωση του Donald Trump έκανε λόγο ο επικεφαλής αναλυτής επενδύσεων της UBS, Mike Ryan.
Μιλώντας στο CNBC, ο οικονομολόγος χαρακτήρισε «εκπληκτική» την ταχύτητα με την οποία οι αγορές εστίασαν «από τα μη θετικά χαρακτηριστικά στην προσωπικότητα του υποψήφιου, στις αρετές των προγραμμάτων του».
Ωστόσο, διευκρίνισε πως το ζητούμενο για να συνεχιστεί το όλο θετικό κλίμα που υπάρχει στην αγορά είναι το να εφαρμοστούν τελικά οι πολιτικές του Ρεπουμπλικάνου και να μην μείνουν στη θεωρία.
Υπενθυμίζεται πως οι αγορές προεξοφλούσαν μία νίκη της Hillary Clinton ενώ ταυτόχρονα θεωρούσαν έναν «εφιάλτη» την επικράτηση του κ.Trump.
Σε ό,τι αφορά τα πολύ καλά εταιρικά κέρδη που έλαβαν χώρα στις Η.Π.Α. το γ' 3μηνο του 2016, ο αναλυτής τόνισε πως το αν θα συνεχιστούν εξαρτάται καθαρά από το οικονομικό και επιχειρηματικό κλίμα της χώρας, αλλά και την πορεία του δολαρίου και των τιμών στην ενέργεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης