Τελευταία Νέα
Διεθνή

UBS: Ανώτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη για το γ΄ 3μηνο 2017 - Στα 952,7 εκατ. δολ.

tags :
UBS: Ανώτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη για το γ΄ 3μηνο 2017 - Στα 952,7 εκατ. δολ.
Τα λειτουργικά έδοα της ελβετικής τράπεζας ενισχύθηκαν στα 7,15 δισ. δολ.
Σημαντική άνοδο κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της UBS Group για το τρίτο τρίμηνο του 2017, όπως ανακοίνωσε σήμερα (27/10) η τράπεζα, με τα αποτελέσματα να ξεπερνάνε σε μεγάλο βαθμό τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη της ελβετικής τράπεζας κατέγραψαν άνοδο της τάξεως του +14% στα 952,7 εκατ. δολ. την ίδια στιγμή που τα λειτουργικά έσοδα ενισχύθηκαν στα 7,15 δισ. δολ. έναντι 7,03 δισ. δολ. το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.
Σημείωνεται ότι οι αναλυτές ανέμεναν τα καθαρά κέρδη της τράπεζας να διαμορφωθούν στα 897,4 εκατ. δολ. με τα αναμενόμενα λειτουργικά έσοδα να ανέρχονται περίπου στα 7 δισ. δολ.
Όπως ανέφερε η UBS μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2017 είχε σημειώσει ετήσια καθαρή εξοικονόμηση κόστους ύψους 1,9 δισ. δολ. ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε το στόχο της στα 2,1 δισ. δολ. μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους.
«Είδαμε για άλλη μία φορά θετικά αποτελέσματα σε όλες μας τις επιχειρήσεις, με την περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού να αποτελούν κινητήρια δύναμη κερδοφόρας ανάπτυξης», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Sergio Ermotti.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης