Μαξίμου: Εάν θέλει ο κ. Μητσοτάκης να μάθει τι συζήτησαν Τσίπρας - Μαρινάκης ας... τηλεφωνήσει στον κουμπάρο του

Μαξίμου: Εάν θέλει ο κ. Μητσοτάκης να μάθει τι συζήτησαν Τσίπρας - Μαρινάκης ας... τηλεφωνήσει στον κουμπάρο του
Νέα απάντηση της κυβέρνησης σε ανακοίνωση της ΝΔ για το θέμα του κ. Μαρινάκη
Με ανταλλαγή ανακοινώσεων συνεχίζεται η σκληρή κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, με τη σκυτάλη να λαμβάνει πλέον το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο θέτει ορισμένα ερωτήματα στον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Τα τέσσερα σημεία της ανακοίνωσης του Μεγάρου Μαξίμου είναι τα ακόλουθα:

«1. Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ τολμούν να αρθρώνουν τη λέξη offshore τη στιγμή που για δέκατη μέρα δεν έχουν απαντήσει στο απλό ερώτημα:
Ποιος και γιατί χρηματοδότησε μέσω offshore με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ την εταιρία της κας Μαρέβας Μητσοτάκη το 2017;

2. Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ τολμούν να μιλούν για Δημοκρατία, κράτος δικαίου και Δικαιοσύνη, τη στιγμή που διαχρονικά εμπλέκονται σε ατελείωτα σκάνδαλα. Από τη Siemens και τα "δώρα" του κ. Χριστοφοράκου, τα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ και της Novartis, τα θαλασσοδάνεια στο κόμμα της και τα Μέσα ενημέρωσης μέχρι τον Κήρυκα Χανίων του ίδιου του κ. Μητσοτάκη.
Όσο και να πασχίζουν, η προσπάθεια εξίσωσής τους με ανύπαρκτες υποθέσεις είναι κωμική.

3. Τέλος, σε ό,τι αφορά τα περί συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον κ. Μαρινάκη, υπενθυμίζουμε ότι αντίστοιχα ερωτήματα έθετε η ΝΔ και για την περιβόητη συνάντηση με τον κ. Ψυχάρη.
Κατανοούμε βέβαια τη σπουδή τους να θεωρούν τη συνάντηση με τον κουμπάρο της οικογένειας Μητσοτάκη και πλέον διωκόμενο επιχειρηματία σχεδόν ποινικό αδίκημα, ωστόσο επαναλαμβάνουμε πως σημασία δεν έχει εάν ο Πρωθυπουργός συναντά επιχειρηματίες κατόπιν αιτήματός τους, αλλά εάν αποδέχεται να τους ευνοήσει για να έχει την υποστήριξη των Μέσων τους. Αυτό ακριβώς δηλαδή που κάνει ο κ. Μητσοτάκης.

4. Εάν επιμένει ο Πρόεδρος της ΝΔ να μάθει το περιεχόμενο της συζήτησης στη συνάντηση, είναι πολύ εύκολο.
Αρκεί ένα τηλέφωνο στον κουμπάρο του».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS