Δένδιας: Μεταβαίνει στο Βελιγράδι για συναντήσεις με τον πρόεδρο Vucic και τον υπουργό Εξωτερικών Dacic

Δένδιας: Μεταβαίνει στο Βελιγράδι για συναντήσεις με τον πρόεδρο Vucic και τον υπουργό Εξωτερικών Dacic
Έμφαση θα δοθεί στην ευρωπαϊκή προοπτική των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων και στην προετοιμασία του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Σερβίας που αναμένεται να συνέλθει προσεχώς υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Σερβίας Alexandar Vucic
Στο Βελιγράδι μεταβαίνει αύριο Πέμπτη 14 Νοεμβρίου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας όπου αναμένεται να έχει συναντήσεις με τον Σέρβο ομόλογό του Ivica Dacic και τον πρόεδρο της Σερβίας Alexandar Vucic.
Αναλυτικότερα, κατά τη συνάντηση του κ. Δένδια με τον Σέρβο ομόλογό του, έμφαση αναμένεται να δοθεί στην ευρωπαϊκή προοπτική των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων και στην προετοιμασία του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Σερβίας που αναμένεται να συνέλθει προσεχώς υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Σερβίας Alexandar Vucic, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Μετά το τέλος της συνάντησης οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα κάνουν δηλώσεις στον Τύπο, περί 13:30 ώρα Ελλάδας.
Εν συνεχεία, ο υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Σερβίας, Alexandar Vucic.
Ακολούθως θα καταθέσει στεφάνι στο άγαλμα του Ρήγα Φεραίου και θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του στο Βελιγράδι με συνάντηση με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Σερβία.
Σημειώνεται πως ο κ. Δένδιας θα επισκεφτεί τη Σερβία κατόπιν προσκλήσεως του Σέρβου ομολόγου του, Ivica Dacic.
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS