Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Διεθνής αερολιμένας Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» - Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια από τη Fraport Greece

tags :
Διεθνής αερολιμένας Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» - Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια από τη Fraport Greece
Το έργο υλοποιήθηκε από την κατασκευαστική Intrakat για λογαριασμό της Fraport Greece
Τα εγκαίνια των ανακαινισμένων και αναβαθμισμένων εγκαταστάσεων του διεθνούς αερολιμένα της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος» πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών Αρχών, του τουριστικού και οικονομικού τομέα και φυσικά της Fraport Greece.
Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, ο οποίος, μάλιστα, σε άπταιστα αγγλικά καλωσόρισε τους εκπροσώπους της Fraport Greece και ευχήθηκε το αεροδρόμιο της Καβάλας να αποτελέσει κόμβο επικοινωνίας πολλών ανθρώπων και να εγγυάται πάντα καλές πτήσεις.
Το έργο υλοποιήθηκε από την κατασκευαστική Intrakat για λογαριασμό της Fraport Greece.
O διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece, Alexander Zinell, αναφέρθηκε στις εργασίες αναβάθμισης των 14 αεροδρομίων τα οποία διαχειρίζεται η Fraport, μεταξύ αυτών και της Καβάλας, και δήλωσε ότι «αυτή είναι μόνον η αρχή και το "Μέγας Αλέξανδρος" είναι το αεροδρόμιό σας, μια γέφυρα με την Ιστορία και τον Πολιτισμό και με όλον τον υπόλοιπο κόσμο».
Ο ίδιος επεσήμανε ότι το έργο ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από 16 μήνες, είχε προϋπολογισμό 11,5 εκατ. ευρώ, ενώ τόνισε ότι το έργο έγινε ενώ το αεροδρόμιο λειτουργούσε.
Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιntrakat έκανε λόγο «για ένα ξεχωριστό έργο το οποίο είναι διπλά ξεχωριστό για εμένα και συναισθηματικά», ενώ αναφέρθηκε και στη δυναμική του αεροδρομίου της Καβάλας, η οποία συμπαρασύρεται και από την τουριστική δυναμική της Καβάλας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης