Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Οικονομική στήριξη των περιοχών που πλήττονται από την πανδημία, ζητούν οι Εργατικοί

Βρετανία: Οικονομική στήριξη των περιοχών που πλήττονται από την πανδημία, ζητούν οι Εργατικοί
Το Εργατικό Κόμμα σκοπεύει να παρουσιάσει εναλλακτικά πακέτα οικονομικής βοήθειας
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Boris Johnson έχει χάσει τον έλεγχο της διαχείρισης της κρίσης του Covid-19 και μολονότι η λήψη περαιτέρω μέτρων είναι αναγκαία, αυτά θα πρέπει να συνοδευτούν με επιπρόσθετη οικονομική βοήθεια, δήλωσε την Κυριακή (11/10/2020) ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Εργατικού Κόμματος.
Ο Jonathan Reynolds δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Sky News ότι υπάρχει οργή στη βόρεια Αγγλία επειδή οι νέοι περιορισμοί, που πρόκειται να ανακοινωθούν επισήμως στις 12/10, διέρρευσαν στις εφημερίδες προτού καν να ενημερωθούν οι κάτοικοι της περιοχής.
Το Εργατικό Κόμμα σκοπεύει πάντως να παρουσιάσει εναλλακτικά πακέτα οικονομικής βοήθειας για τις περιοχές που πλήττονται περισσότερο και όχι να καταψηφίσει τα μέτρα της κυβέρνησης, είπε η Lisa Nandy, η εκπρόσωπος του κόμματος για θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Μιλώντας στο, στο BBC, η Nandy είπε ότι οι Εργατικοί θα μπορούσαν να καταψηφίσουν τα μέτρα αλλά φοβάται ότι έτσι θα πληγούν περαιτέρω οι περιοχές της βόρειας Αγγλίας όπου τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία.
Αντ’ αυτού, θα προτείνουν εναλλακτικούς τρόπους στήριξης, όπως είπε, επικρίνοντας την κυβέρνηση των Συντηρητικών ότι προσφέρει «πολύ λίγα».
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης