Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Bill Gates… κόντρα στο Great Reset… αγοράζει μανιωδώς γεωργικές εκτάσεις αξίας 121 δισ δολ.

Ο Bill Gates… κόντρα στο Great Reset… αγοράζει μανιωδώς γεωργικές εκτάσεις αξίας 121 δισ δολ.
Ο Bill Gates είναι τώρα ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες γεωργικών εκτάσεων στην Αμερική, σύμφωνα με έκθεση του Forbes.
Σχετικά Άρθρα

Ο Bill Gates ο ιδρυτής της Microsoft μετατρέπεται σε ένα από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες γεωργικών εκτάσεων στην Αμερική.
Ενώ οι τεχνοκράτες και θιασώτες του «Great Reset» της μεγάλης επαναφοράς στην μετά covid εποχή αναφέρουν ότι το μέλλον θέλει όλο και λιγότερη ιδιοκτησία, ο Bill Gates και άλλοι δισεκατομμυριούχοι αγόρασαν τεράστιας κλίμακας γεωργικές εκτάσεις.
Πράγματι, ο Bill Gates είναι τώρα ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες γεωργικών εκτάσεων στην Αμερική, σύμφωνα με μια έκθεση του Forbes.
«Μετά από χρόνια αναφορών ότι αγόραζε γεωργική γη σε μέρη όπως η Φλόριντα και η Ουάσινγκτον, το The Land Report αποκάλυψε ότι ο Bill Gates, ο οποίος έχει καθαρή αξία γης σχεδόν 121 δισεκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με την Forbes, έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο γεωργικών εκτάσεων που εκτείνεται σε 18 πολιτείες».
«Οι μεγαλύτερες ιδιοκτησίες του είναι στη Λουιζιάνα (69.071 στρέμματα), στο Αρκάνσας (47.927 στρέμματα) και στη Νεμπράσκα (20.588 στρέμματα).
Επιπλέον, έχει μερίδιο σε 25.750 στρέμματα μεταβατικής γης στη δυτική πλευρά του Φοίνιξ της Αριζόνα, η οποία αναπτύσσεται ως νέο προάστιο.

Ο Bill Gates με 242.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης στις ΗΠΑ

Ο Bill Gates κατέχει τώρα 242.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης στις ΗΠΑ, κυρίως «μέσω τρίτων οντοτήτων από την Cascade Investments, το οικογενειακό επενδυτικό όχημα του Gates»
Σύμφωνα με το Forbes, δεν είναι γνωστό τι κάνει ο Bill Gates με τη γη και η Cascade Investments αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα. Όσον αφορά τους μεμονωμένους ιδιοκτήτες γης, ο Bill Gates εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ πίσω από τον John C. Malone, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφαία θέση με 2,2 εκατομμύρια στρέμματα αγροκτημάτων και δασών και τον ιδρυτή του CNN, Ted Turner, ο οποίος κατέχει 2 εκατομμύρια στρέμματα αγροκτημάτων. Ο Jeff Bezos του Amazon «επενδύει επίσης σε γη σε μεγάλη κλίμακα», σύμφωνα με την έκθεση.

Αγοράζουν γη κόντρα στο Great Reset

Οι δισεκατομμυριούχοι φιλάνθρωποι και τεχνοκράτες αποκτούν γη με επιταχυνόμενη ταχύτητα, ενώ την ίδια ώρα σε ομιλίες τους σε συνέδρια αναφέρουν ότι στο μέλλον η ιδιωτική ιδιοκτησία θα πάψει να υπάρχει.
Στα βιβλία του, ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab διευκρινίζει ότι η «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» ή «η Μεγάλη Επαναφορά» θα οδηγήσει στην κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας.
Αυτό το μήνυμα επαναλαμβάνεται στον επίσημο ιστότοπο του Παγκόσμιου Οικονομικού Forum WEF, στο οποίο αναφέρεται το εξής:
«Καλώς ήλθατε στο έτος 2030.
Καλώς ήλθατε στην πόλη μου - ή θα έπρεπε να πω, η πόλη μας.
Δεν έχω τίποτα.
Δεν έχω αυτοκίνητο.
Δεν έχω σπίτι.
Δεν έχω συσκευές ή ρούχα.
Προφανώς, δεν θα σας επιτρέπεται η κατοχή ιδιωτικής ιδιοκτησίας και η μόνη σας λύση θα είναι να ζείτε σε κατάσταση μόνιμης εξάρτησης από έναν μικρό αριθμό πλούσιων ελίτ που κατέχουν τα πάντα.
Αυτό λέγεται φεουδαρχία, που είναι μια μορφή δουλείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης