Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επανέρχεται η αεροπορική σύνδεση Μόσχας - Αθήνας από 8 Φεβρουαρίου 2021

Επανέρχεται η αεροπορική σύνδεση Μόσχας - Αθήνας από 8 Φεβρουαρίου 2021
Επανέρχεται η αεροπορική σύνδεση Μόσχας - Αθήνας

Η Ρωσία επαναφέρει από τις 8 Φεβρουαρίου 2021 τις αεροπορικές συνδέσεις με την Ελλάδα, καθώς και με την Σιγκαπούρη, καθώς η εξάπλωση των μολύνσεων από κορωνοϊό έχει επιβραδυνθεί, ανακοίνωσε σήμερα 28/1 η ρωσική κυβέρνηση.
"Με βάση τα αποτελέσματα των συζητήσεων και λαμβάνοντας υπόψη την επιδημιολογική κατάσταση σε μεμονωμένες χώρες, αποφασίστηκε η επαναφορά σε αμοιβαία βάση διεθνών πτήσεων με την Ελλάδα και την Σιγκαπούρη από τις 8 Φεβρουαρίου 2021", υπογράμμισε η ανακοίνωση του ρωσικού ομοσπονδιακού κέντρου απάντησης κατά του νέου κορωνοϊού, που εκδόθηκε μετά από συνάντηση.
Όπως τονίζεται θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα από την Μόσχα στην Αθήνα, ενώ τρεις φορές την εβδομάδα θα εκτελούνται πτήσεις από την ρωσική πρωτεύουσα με προορισμό την Σιγκαπούρη.
Η κυβέρνηση είπε επίσης ότι εκτός από την Μόσχα, αρκετά αεροδρόμια στη χώρα, όπως στο Αστραχάν, το Γεκατερίνμπουργκ, το Ιρκούτσκ και το Χαμπάροφσκ, θα επαναφέρουν ορισμένες διεθνείς πτήσεις από τις 8 Φεβρουαρίου.
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin δήλωσε σήμερα 28/1 ότι η πανδημία της Covid-19 στη Ρωσία υποχωρεί σταδιακά, αλλά ότι οι Ρώσοι δεν πρέπει να επαναπαύονται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης