Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Τρίτη μέρα ισχυρής ανόδου για την Τράπεζα Πειραιώς – Η πορεία της από την αρχή του έτους

Τρίτη μέρα ισχυρής ανόδου για την Τράπεζα Πειραιώς – Η πορεία της από την αρχή του έτους
Άνοδο άνω του 5,5% καταγράφει σήμερα η Πειραιώς συμπληρώνοντας τρεις ανοδικές μετά τα χαμηλά των 0,7060 ευρώ που έγραψε
Σχετικά Άρθρα

Υψηλή παραμένει η μεταβλητότητα στην Τράπεζα Πειραιώς και στα χρηματιστηριακά γραφεία δίνουν και παίρνουν οι «πληροφορίες» για την αύξηση κεφαλαίου.
Στις τρεις τελευταίες συνεδριάσεις η μετοχή έχει ανακάμψει από τα πρόσφατα χαμηλά των 0,70 ευρώ περίπου (0,7060 ευρώ για την ακρίβεια το χαμηλό του 2021 στις 12/2).
Έχοντας ξεκινήσει τη χρονιά από τα 1,30 ευρώ, οι πληροφορίες για αύξηση κεφαλαίου σε χαμηλά επίπεδα, ώθησε τη μετοχή μέχρι τα 0,7060 ευρώ και η μετοχή κατέγραφε και συνεχίζει να καταγράφει απώλειες μεγαλύτερες από αυτές της αγοράς.
Στις συνεδριάσεις των 9,10 και 11 Φεβρουαρίου η πίεση αυξήθηκε, ο όγκος των συναλλαγών μεγάλωσε και η μετοχή πάτησε στη στήριξη των 0,70 ευρώ περίπου.
Κάποιες αναφορές για αύξηση κεφαλαίου σε λίγο υψηλότερα επίπεδα από τα τελευταία σενάρια που είχαν ακουστεί, «ευθύνονται» σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες για την αντίδραση της μετοχής.
Χθες η μετοχή είχε άνοδο 9,25% και την περασμένη Παρασκευή 4,28%.
Σήμερα ενισχύεται 6,11% και βρίσκεται στα 0,8650 ευρώ με καλό όγκο 2,5 εκατ. τεμαχίων.
Η αποτίμηση διαμορφώνεται στα 718 εκατ. ευρώ.
Διαγραμματικά λίγο έλειψε να βρεθεί στα χαμηλά του περασμένου Νοέμβρη κοντά δηλαδή στα 0,62 ευρώ, σημείο από το οποίο ξεκίνησε το δίμηνο ράλι ανόδου της μετοχής το οποίο έφτασε μέχρι τα 1,3650 ευρώ (ενδοσυνεδριακό υψηλό).
ΠΕΙΡ.jpg
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης