Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Η MicroStrategy αγόρασε επιπλέον 19.452 bitcoins αξίας περίπου 1 δισ. δολ.

tags :
Η MicroStrategy αγόρασε επιπλέον 19.452 bitcoins αξίας περίπου 1  δισ. δολ.
H συνολική έκθεση της εταιρείας στο κρυπτονόμισμα αποτιμάται στα 4,48 δισ. δολ. σύμφωνα με το Reuters ενώ κατέχει 90.531 bitcoins με μέση τιμή αγοράς τα περίπου 23.985 δολάρια
Σχετικά Άρθρα
Την αγορά επιπλέον 19.452 bitcoins, αξίας περίπου 1,03 δισ. δολαρίων. ανακοίνωσε η εταιρεία MicroStrategy την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου διευρύνοντας τα κεφαλαιακά της αποθέματα σε κρυπτονομίσματα και ωθώντας την αποτίμηση των μετοχών της κατά 8% υψηλότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters την Τετάρτη 24 Αυγούστου.
Η εταιρεία, της οποίας ο διευθύνων σύμβουλος Michael Saylor είναι ένας από πλέον επιφανείς και φανατικούς υποστηρικτές του bitcoin, αγόρασε τα Bitcoins με μέση τιμή περίπου 52.765 δολ. έκαστο.

Απόθεμα

Η MicroStrategy, η μεγαλύτερη εταιρεία επιχειρηματικής πληροφόρησης στον κόσμο, κατά το προηγούμενο έτος (2020) άρχισε να αποθεματοποιεί κεφάλαια σε bitcoin μετά την πρώτη επένδυση τον Αύγουστο.
Νωρίτερα αυτό το μήνα συμμετείχε σε μια δημόσια προσφορά μετατρέψιμων μετοχών (convertible notes) με τα έσοδα ύψους 1 δισ. να διατίθενται για την αγορά του κρυπτονομίσματος.

Το χαρτοφυλάκιο
.
Η MicroStrategy κατέχει σχεδόν 90.531 bitcoins, τα οποία αποκτήθηκαν σε συνολική τιμή αγοράς περίπου 2,17 δισεκατομμυρίων δολαρίων και με μέση τιμή αγοράς περίπου 23.985 δολάρια ανά bitcoin, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της εταιρείας την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021.
Τα αποθέματα σε bitcoin της εταιρείας εκτιμώνται σε περίπου 4,48 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον υπολογισμό που πραγματοποιεί Reuters.

Επενδύσεις

«Θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε τη στρατηγική μας για την απόκτηση bitcoins διοχευτεύοντας μεγαλύτερη ρευστότητα», δήλωσε ο Saylor.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Square, Jack Dorsey, από την πλευρά του, καθώς και αυτός είναι υποσχέθηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου να «διπλασιάσει» την έκθεση της εταιρείας που δραστηριοποιείται στον κλάδο των ψηφιακών πληρωμών στο bitcoin,


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης