Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κύπρος: Ανοίγει ο τουρισμός για τους εμβολιασμένους Βρετανούς την 1η Μαΐου

Κύπρος: Ανοίγει ο τουρισμός για τους εμβολιασμένους Βρετανούς την 1η Μαΐου
Το θέμα αποτέλεσε πρώτη είδηση στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα της Βρετανίας
Σχετικά Άρθρα

Η Κύπρος ανοίγει τον Τουρισμό της από την 1η Μαΐου για τους Βρετανούς που κατέχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού γεγονός που έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στη Βρετανία που αποδέχθηκε την ανακοίνωση της Κυπριακής κυβέρνησης με ικανοποίηση.
Η άφιξη ταξιδιωτών από τη Βρετανία που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά της Covid-19, δεν θα συνοδεύονται από την διενέργεια διαγνωστικών τεστ στα αεροδρόμια της Κύπρου ούτε από υποχρεωτική καραντίνα, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο υφυπουργός Τουρισμού της Κύπρου Σάββας Περδίος.
Όπως αναφέρει, το θέμα αποτέλεσε πρώτη είδηση στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα της Βρετανίας, ενώ ταυτόχρονα προβάλλεται το γεγονός ότι η Κύπρος είναι ανάμεσα στις πρώτες πέντε καλύτερες στον κόσμο στη διαχείριση της πανδημίας και των συνεπειών της.
«Το γεγονός αυτό βελτιώνει τις προοπτικές για την επερχόμενη τουριστική περίοδο οι οποίες θα ενισχυθούν περαιτέρω μετά τις εντατικές διαβουλεύσεις που θα έχει εντός Μαρτίου το υφυπουργείο, με όλους τους οργανωτές ταξιδιών» καταλήγει ο Κύπριος υπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης