Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγώνη: Το Σεπτέμβριο θα βγουν οι μάσκες – Να εμβολιαστούν οι πολίτες

Παγώνη: Το Σεπτέμβριο θα βγουν οι μάσκες – Να εμβολιαστούν οι πολίτες
Τον Ιούνιο θα έχουν γίνει 4 εκατομμύρια εμβολιασμοί, θα έχει κτίσει ανοσία η χώρα είπε η κα.Παγώνη
Σχετικά Άρθρα

Την εκτίμηση πως κατά πάσα πιθανότητα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα βγάλουμε τις μάσκες διατύπωσε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, η οποία ζήτησε να εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες.
Σε δηλώσεις της στο Παραπολιτικά Fm η κα.Παγώνη είπε πως τον Ιούνιο θα έχουν γίνει 4 εκατομμύρια εμβολιασμοί και θα έχει χτιστεί ανοσία στην χώρα, ενώ κάλεσε τους μεγαλύτερους να σπεύσουν να κάνουν το εμβόλιο, αναφέροντας πως δεν είναι σωστό στην Ελλάδα να έχει εμβολιαστεί μόλις το 62% όσων είναι πάνω από 80 ετών.
«Πρέπει ο κόσμος να πάει να εμβολιαστεί, πρέπει να του γίνει συνείδηση να εμβολιαστεί.
Δεν σημαίνει ότι επειδή θα εμβολιαστούν οι νέοι και τρέξανε και πραγματικά μπράβο στη νεολαία μας, της αξίζουν συγχαρητήρια δεν σημαίνει ότι επειδή θα εμβολιαστούν τα εγγόνια τους αυτοί δεν πρέπει να εμβολιαστούν.
Νομίζω ότι ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας που έχουμε το στόχο 4 εκατομμύρια εμβολιασμοί για να κάνουμε αυτό το τείχος της σχετικής ανοσίας και να αισθανθούμε αυτή την ασφάλεια» υποστήριξε η κα.Παγώνη.
Αναφερόμενη στην κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία, η κα.Παγώνη ανέφερε πως «η Αλεξανδρούπολη και η Πάτρα έχουν πρόβλημα όμως οι υπόλοιποι πάνε πολύ καλύτερα και αυτό φαίνεται και από τα περιστατικά που έχουμε εμείς στα νοσοκομεία».
«Υπάρχει μια μείωση με αργούς ρυθμούς, ο αριθμός των κρουσμάτων και των νοσηλευομένων είναι μειωμένος.
Ακόμα δεν έχουμε δει τις εντατικές, θέλουμε τουλάχιστον μια εβδομάδα για να δούμε μια μείωση και εκεί και να αισθανθούμε ότι πάμε καλύτερα» τόνισε η κα.Παγώνη, αναφέροντας πως στόχος είναι να γίνουν γρήγορα οι εμβολιασμοί «για να κάνουμε ένα καλύτερο καλοκαίρι και να ανασάνει ο κόσμος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης