πάμε euro

EURO 2020: Ο Γιαρμολένκο παίρνει θέση στη «μάχη» των μπουκαλιών! (video)

EURO 2020: Ο Γιαρμολένκο παίρνει θέση στη «μάχη» των μπουκαλιών! (video)

Μετά τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Πολ Πογκμπά, ο Αντρέι Γιαρμολένκο έπεσε κι εκείνος στη… «μάχη» των μπουκαλιών, αλλά έδωσε μία άλλη χιουμοριστική διάσταση στην υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

Την περασμένη Δευτέρα (14/06) ο CR7 ξεκίνησε μια κατάσταση, απομακρύνοντας τα μπουκάλια της Coca-Cola και πιάνοντας αντ’ αυτού το νερό λίγο πριν μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου. Το περιστατικό αυτό πήρε μεγάλες διαστάσεις, καθώς όχι μόνο έγινε viral στα κοινωνικά μέσα, αλλά το απόθεμα στην εταιρεία ποτών έπεσε κατά 1,6%, χάνοντας περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια σε αξία!

Ο μέσος της Γαλλίας, Πολ Πογκμπά, προέβη σε παρόμοια κίνηση την Τρίτη (15/06) αφαιρώντας ένα μπουκάλι Heineken στη συνέντευξη Τύπου, ενώ ο Ιταλός μέσος Μάνουελ Λοκατέλι μετακίνησε επίσης τα μπουκάλια της Coca-Cola την Τετάρτη (16/06), αντικαθιστώντας τα με νερό.

Ο Αντρέι Γιαρμολένκο, σκόρερ στη νίκη της Ουκρανίας με 2-1 επί της Βόρειας Μακεδονίας, εκμεταλλεύτηκε το προσκήνιο για προκαλέσει άφθονο γέλιο στους παρευρισκόμενους! Συγκεκριμένα στη Συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του εν λόγω ματς, άλλαξε τη θέση των μπουκαλιών τόσο της Coca – Cola όσο και της Heineken και είπε:

«Θέλω να μεταφέρω τα μπουκάλια (Coca-Cola) εδώ και την μπύρα εδώ. Coke και Heineken, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου».

Ο 31χρονος στη συνέχεια ξέσπασε σε γέλια πριν μετακινήσει τα μπουκάλια πίσω στις αρχικές τους θέσεις.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης