Basket Talk

Γιάννης και Μiddleton θύμισαν... Κobe - O'Neal και οδήγησαν τη σειρά στο Game 7 (video)

Γιάννης και Μiddleton θύμισαν... Κobe - O'Neal και οδήγησαν τη σειρά στο Game 7 (video)
Μilwaukee Bucks είναι ακόμη ζωντανοί στη σειρά με τους Brooklyn Nets, χάρις στο εξαιρετικό δίδυμο Antetokounmpo-Middleton, οι οποίοι σημείωσαν παραπάνω από τους μισούς πόντους της ομάδας (104-89).
Σχετικά Άρθρα
Τα «ελάφια» βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο και για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης η νίκη στο Fiserv Forum ήταν επιτακτική. Το θετικό αποτέλεσμα τελικά ήρθε (104-89), ισοφαρίζοντας την σειρά (3-3) και πλέον όλα θα κριθούν στο ματς ζωής και θανάτου στην έδρα των Brooklyn Nets (Game 7).

Bucks για ακόμη έναν αγώνα μπροστά στο κοινό τους ήταν υπερηχητικοί και έβγαλαν την απαιτούμενη ενέργεια. Καθ' όλη την διάρκεια του ματς είχαν το προβάδισμα στο σκορ αλλά ο Κevin Durant έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να κρατήσει τους Νets από κοντά.

Όταν στις αρχές του τελευταίου δωδεκαλέπτου η ομάδα του Mike Budenholzer έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 14-0, η διαφορά εκτοξεύθηκε στο +19 (96-77) και κάπου εκεί η ομάδα του Steve Nash ήδη σκεφτόταν το Game 7.

Aυτή τη φορά η μεγαλοπρεπέστατη εμφάνιση του Κevin Durant (32 πόντοι) δεν ήταν αρκετή για να κερδίσει ολόκληρη ομάδα μόνος του, ενώ παράλληλα ο James Harden ψάχνει ακόμη τα πατήματά του μετά τον τραυματισμό του (16 πόντοι), με τον Kyrie Irving να παραμένει στα... πιτς.

Εκείνοι όμως που συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα πάνω τους ήταν ο «Greek Freak» και ο Chris Middletton, οι οποίοι σημείωσαν συνολικά μαζί 68 πόντους από τους 104. Ο Αμερικανός παίκτης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 38 πόντους και έδειξε ότι όταν βρίσκεται σε καλή βραδιά μπορεί να προκαλέσει ζημιές. Επιπλέον σημείωσε 5/8 τρίποντα και άνοιξε τον χώρο στον Γιάννη προς την ρακέτα. Δεν ήταν όμως μόνο η δουλειά του στην επίθεση αλλά και η καθοριστική του άμυνα, καθώς μάζεψε 10 ριμπάουντ και έκλεψε 5 φορές την μπάλα, ενώ μάρκαρε συνεχώς τα δυνατά όπλα της αντίπαλης ομάδας. Αυτή η εμφάνιση έλυσε τα... χέρια του «Greek Freak» κυρίως στο αμυντικό κομμάτι και με περισσότερη ενέργεια στην επίθεση σημείωσε 30 πόντους και 17 ριμπάουντ. Αυτή η εμφάνιση των δύο All Star παικτών θύμισε το «θρυλικό» δίδυμο Κόμπε Μπράιαντ και Σακίλ Ο'Νιλ από την περίοδο που έκαναν... όργια μαζί στους Lakers. Για την ακρίβεια και οι δύο αθλητές των «ελαφιών» σημείωσαν σε έναν αγώνα play off 30 πόντους και 10 ριμπάουντ τουλάχιστον ο καθένας, κάτι που είχε συμβεί για πρώτη φορά με τους άλλοτε συμπαίκτες των Lakers. Παράλληλα έγινε το τρίτο ζευγάρι συμπαικτών μετά τους Jamal Murray-Nikola Jokic και Drexler-Olajuwon, όπου σημειώνουν 30 πόντους με 60% εντός πεδιάς τα τελευταία 30 χρόνια σε αγώνα αποκλεισμού.

Νίκος Τσώτας

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης