TV or not TV

Ο Κλοπ φορτίζει στον… ήλιο τις μπαταρίες και ξαναβρίσκει το χαμόγελο του!

Ο Κλοπ φορτίζει στον… ήλιο τις μπαταρίες και ξαναβρίσκει το χαμόγελο του!

Γεμίζει τις «μπαταρίες» του ενόψει της νέας σεζόν ο Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό τεχνικό της Λίβερπουλ να απαθανατίζεται πάνω σε σκάφος με την οικογένεια του.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους αυτή που πέρασε, με ελάχιστες διακοπές το περασμένο καλοκαίρι και σε μερικές περιπτώσεις καθόλου για τους πρωταγωνιστές, αφού είχε προηγηθεί η έξαρση της πανδημίας. Για τον Γιούργκεν Κλοπ, που δεν θα ήταν εύκολη η χρονιά, έγινε ακόμα δυσκολότερη με τον θάνατο της μητέρας του. Το ίδιο διάστημα εκείνο το δίμηνο του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου, η κακή παρουσία της Λίβερπουλ έφερε μεγάλη πίεση σε όλο τον σύλλογο!

Το προσωπικό του δράμα δεν μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο το περιβάλλον γύρω από τον Γερμανό τεχνικό που οδήγησε τους «reds» σε ένα κρεσέντο τίτλων από το 2019 και έπειτα. Αυτός ο Ιούνιος ήταν η ευκαιρία να περάσει στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του και να περάσει ξένοιαστα. Ο φακός του φωτογράφου που δεν μπορεί ποτέ να αφήσει σε ησυχία τους celebrities, τον έπιασε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα πάνω σε ένα σκάφος ανοιχτά της Κυανής ακτής.

Η νέα σεζόν είναι προ των πυλών, με το αγγλικό πρωτάθλημα να αρχίζει στα μέσα Αυγούστου και με την Λίβερπουλ να θέλει να ξαναπάρει τα σκήπτρα, συνεπώς για τον Κλοπ αυτές οι στιγμές είναι πραγματικά υπερπολύτιμες φορτίζοντάς τις μπαταρίες! Και αυτό που παρατήρησαν όλοι βλέποντας τις φωτογραφίες είναι πως ξαναβρίσκει το χαμόγελο του!

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης