TV or not TV

Οι ευρωπαϊκές πρεμιέρες Ολυμπιακού & ΠΑΟΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Οι ευρωπαϊκές πρεμιέρες Ολυμπιακού & ΠΑΟΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Ολοκληρωμένη κάλυψη με ειδικές εκπομπές, πλούσιο ρεπορτάζ και ενημέρωση από τη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT.

H φάση των ομίλων του UEFA Europa League κάνει σέντρα, με την COSMOTE TV, να είναι αποκλειστικός προορισμός για τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής, το διήμερο 15-16/9. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζει η ελληνική «μάχη» του Ολυμπιακού απέναντι στην Αντβέρπ. Το ελληνικό ενδιαφέρον στα κανάλια COSMOTE SPORT δεν σταματά εκεί, καθώς ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη της νεοσύστατης διοργάνωσης UEFA Europa Conference League. Στην 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, που μεταδίδεται αποκλειστικά από την COSMOTE TV, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει την Λίνκολν.

Τον παλμό της αγωνιστικής δράσης θα μεταφέρει η δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV, μέσα από ειδικές εκπομπές, πλούσιο ρεπορτάζ και λεπτό προς λεπτό ενημέρωση για τις δύο διοργανώσεις και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων. 

Η κάλυψη του Ολυμπιακός - Αντβέρπ

Την Πέμπτη 16/9, λίγο πριν από τη σέντρα του Ολυμπιακός-Αντβέρπ, οι τηλεθεατές θα «κάνουν ζέσταμα» μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο Pre Game Show με τον Τόλη Χριστοφοράκη, που θα βγει από το «Γ. Καραϊσκάκης» (21.00, COSMOTE SPORT 2HD & Youtube). Ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος, η Έλενα Παπαδοπούλου και ο Ανδρέας Σερεβέτας θα βρίσκονται στην έδρα των «ερυθρολεύκων» για να αποκαλύψουν τα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς πριν από τη μάχη της ομάδας του και να μιλήσουν με τους παίκτες. Στις 22.00, η σκυτάλη θα δοθεί στον Γιώργο Θαναηλάκη για την περιγραφή του αγώνα, που έχει προορισμό το COSMOTE SPORT 2HD.  

Στο πρόγραμμα μεταδόσεων της COSMOTE TV ανήκει και η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού, η οποία θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμη στο COSMOTE SPORT 2HD και το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube (Τετάρτη 15/9, 16.30).

Η κάλυψη του Λίνκολν - ΠΑΟΚ

Την Πέμπτη 16/9 ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στο Γιβραλτάρ για να αντιμετωπίσει την Λίνκολν (19.45, COSMOTE SPORT 3HD). Εκεί θα βρίσκονται και οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV, Αντρέα Παλομπαρίνι και Μιχάλης Μελισσίδης για να μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ και να μιλήσουν με παίκτες και προπονητές. Με την ολοκλήρωση του ματς, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παραμείνουν στο COSMOTE SPORT 3HD για να παρακολουθήσουν Post Game Show με αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης (21.45).

Στη διάθεση των τηλεθεατών θα βρίσκεται και η εκπομπή «European Football Show», η οποία πριν και μετά τους αγώνες των UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League, θα προσφέρει πλήρη παρουσίαση και ψηφιακή ανάλυση των αναμετρήσεων και τα highlights της ημέρας (Πέμπτη 16/9, 18.00 & Παρασκευή 17/9, 00.00, COSMOTE SPORT 1HD). Για λεπτό προς λεπτό real time ενημέρωση για τα ματς της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων στις 2 διοργανώσεις, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να συντονιστούν στην εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» με τον Πέτρο Δριτσάκο (Πέμπτη 16/9, 19.45, COSMOTE SPORT 1HD). 

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων του διημέρου 15-16/9.

Τετάρτη 15/9

UEFA Europa League

Αγώνας

Ώρα

Κανάλι

Όμιλος

Σπαρτάκ Μόσχας-Λέγκια Βαρσοβίας

17.30

COSMOTE SPORT 7HD

3ος

Πέμπτη 16/9

UEFA Europa League

Αγώνας

Ώρα

Κανάλι

Όμιλος

Γαλατάσαραϊ-Λάτσιο

19.45

COSMOTE SPORT 4HD

5ος

Μπέτις-Σέλτικ

COSMOTE SPORT 5HD

7ος

Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Γουέστ Χαμ

COSMOTE SPORT 6HD

8ος

Λοκομοτίβ Μόσχας-Μαρσέιγ

COSMOTE SPORT 7HD

5ος

Ολυμπιακός-Αντβέρπ

22.00

COSMOTE SPORT 2HD

4ος

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Φενέρμπαχτσε

COSMOTE SPORT 4HD

4ος

Λέστερ-Νάπολι

COSMOTE SPORT 5HD & COSMOTE SPORT 4K

3ος

Ρέιντζερς-Λιόν

COSMOTE SPORT 6HD

1ος

Αϊντχόφεν-Ρεάλ Σοσιεδάδ

COSMOTE SPORT 7HD

2ος

UEFA Europa Conference League

Αγώνας

Ώρα

Κανάλι

Όμιλος

Καϊράτ Αλμάτι-Ομόνοια

17.30

COSMOTE SPORT 2HD

8ος

Λίνκολν -ΠΑΟΚ

19.45

COSMOTE SPORT 3HD

6ος

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Κοπεγχάγη

COSMOTE SPORT 8HD

6ος

Ρεν-Τότεναμ

COSMOTE SPORT 9HD

7ος

Ρόμα-ΤΣΣΚΑ Σόφιας

22.00

COSMOTE SPORT 8HD

3ος

Ανόρθωση-Παρτιζάν

COSMOTE SPORT 9HD

2ος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης