TV or not TV

Στο Πλεχτό: Απόψε η «σέντρα» της αγαπημένης εκπομπής, αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Στο Πλεχτό: Απόψε η «σέντρα» της αγαπημένης εκπομπής, αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Ράπτης, Τσουβέλας, Παπασημακόπουλος, Λέντζας επιστρέφουν δυναμικά στο στούντιο της COSMOTE TV

Με χιούμορ, γέλιο και άφθονο σχολιασμό, η δημοφιλής ψυχαγωγική εκπομπή για το ποδόσφαιρο, «Στο Πλεχτό», κάνει σέντρα για 3η τηλεοπτική σεζόναποκλειστικά στην COSMOTE TV, απόψε το βράδυ στις 23.00.

Στο «γήπεδο» της εκπομπής, για ακόμα μία φορά «παίζουν μπάλα» οι αγαπημένοι δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νικόλας Ράπτης, Αλέξανδρος Τσουβέλας, Μάκης Παπασημακόπουλος και Γιώργος Λέντζας. Όλοι μαζί αναλαμβάνουν να σχολιάσουν τα ποδοσφαιρικά highlights με χιουμοριστική διάθεση, καθώς και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό απ’ ό,τι ξεχωρίζει στο γήπεδο, τις κερκίδες και τα αποδυτήρια. Με αφιερώματα και πρωτότυπες στήλες περιεχόμενου και αυτοσχεδιασμού, όπως ο «Κυρ Αλέκος», το «Scoutingreport» κ.ά., οι τέσσερις παρουσιαστές μεταφέρουν τη δική τους οπτική για το ποδόσφαιρο.

Η εκπομπή«Στο Πλεχτό»,  θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23.00 στο COSMOTE SPORT 2HDΤο πρώτο επεισόδιο θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV, ελεύθερα για το κοινό. Όλα τα επεισόδια, αμέσως μετά την προβολή τους, θα είναι διαθέσιμα, δωρεάν, στους on demand καταλόγους της COSMOTE TV. 


thumbnail_COSMOTE_TV_Στο-Πλεχτό-2.jpg

 www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης