Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Μπαράζ διπλωματικών επαφών Δένδια για Τουρκία - Επικοινωνία με Borrell και Χριστοδουλίδη

Μπαράζ διπλωματικών επαφών Δένδια για Τουρκία - Επικοινωνία με Borrell και Χριστοδουλίδη
Σε μπαράζ διπλωματικών επαφών επιδίδεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας
Σχετικά Άρθρα
Σε μπαράζ διπλωματικών επαφών επιδίδεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, μετά τις προκλήσεις του προέδρου Recep Tayyip Erdogan από τα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου.
Ο Νίκος Δένδιας έχει ήδη συνομιλήσει με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Josep Borrell και με τον Κύπριο ομόλογό του Νίκο Χριστοδουλίδη.
Αθήνα και Λευκωσία δρουν συντονισμένα και επιδιώκουν τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων.

Ενημέρωση Borrell για τις τουρκικές προκλήσεις

Τηλεφωνική συνομιλία με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ζοζέπ Μπορέλ, πραγματοποίησε, νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
Ο κ. Δένδιας τον ενημέρωσε για τη χθεσινή επίσκεψή του στην Κύπρο και υπογράμμισε εκ νέου την ελληνική θέση όσον αφορά τις πρόσφατες παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στα Βαρώσια, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Επικοινωνία με Χριστοδουλίδη

Τηλεφωνική συνομιλία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Νίκο Χριστοδουλίδη πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Η συνομιλία πραγματοποιείται σε συνέχεια της χθεσινής του επίσκεψης στην Κύπρο και στο πλαίσιο του στενού συντονισμού μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης