Basket Talk

«Όχι» της ΕΕΑ και στον Κολοσσό Ρόδου, στον «αέρα» η συμμετοχή του στην Basket League!

«Όχι» της ΕΕΑ και στον Κολοσσό Ρόδου, στον «αέρα» η συμμετοχή του στην Basket League!
Η ΕΕΑ δε χορήγησε άδεια συμμετοχής στον Κολοσσό Ρόδου για την Basket League.  
Σχετικά Άρθρα
Μετά τον Άρη και ο Κολοσσός Ρόδου δέχτηκε αρνητική απάντηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αναφορικά με τη συμμετοχή του στην Basket League την προσεχή αγωνιστική περίοδο, παρόλο που αμφότερες οι ομάδες είχαν πάρει σε πρώτη φάση το «πράσινο φως» από τον ΕΣΑΚΕ.

Οι πληροφορίες του BN Sports αναφέρουν ότι οι Ροδίτες δεν πήραν τη σχετική άδεια από την ΕΕΑ, επειδή κατέθεσαν εκπρόθεσμα τον φάκελό τους, λόγω ...αμέλειας. Βάση κανονισμού, η υπόθεση θα πρέπει να οδηγηθεί στον αθλητικό δικαστή και η ομάδα (που επισήμως παραμένει ΚΑΕ Ένωση Χολαργού) κινδυνεύει με αφαίρεση 5 βαθμών στο πρωτάθλημα, αν τελικά πάρει το «οκ» για να συμμετάσχει. 

Στην ίδια μοίρα με τον Άρη (και παρεμφερή με τον Κολοσσό) αναμένεται να βρεθεί και η ΑΕΚ, στην οποία επίσης αναμένεται να μη δώσει τη σχετική άδεια η ΕΕΑ. Ο λόγος είναι ότι από φέτος, η Επιτροπή λαμβάνει υπόψη και τις υποθέσεις που εκκρεμούν στο BAT της FIBA. Ως εκ τούτου, αν ο «Αυτοκράτορας» και η «Βασίλισσα» δεν λύσουν άμεσα το θέμα των ban, δεν θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν την απαιτούμενη άδεια.  


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης