eSports & Games

Τον Απρίλιο η έναρξη της Overwatch League 2022

Τον Απρίλιο η έναρξη της Overwatch League 2022

Ίσως με πρώιμη έκδοση του Overwatch 2.

Σχετικά Άρθρα

Με την ολοκλήρωση της φετινής Overwatch League, ξεκίνησαν ήδη τα πλάνα για την επόμενη σεζόν. Μέσω ανάρτησής του στο Twitter, ο αντιπρόεδρος της λίγκας, Jon Spector, ενημέρωσε ότι με βάση τον υπάρχον προγραμματισμό, το επόμενο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2022. Υπάρχει όμως μία πολύ πιο ενδιαφέρουσα πληροφορία. Η επόμενη σεζόν πιθανό να ξεκινήσει με μία μη ολοκληρωμένη έκδοση του Overwatch 2, της πολυαναμενόμενης συνέχειας του τίτλου που κυκλοφορεί εδώ και λίγα χρόνια σε PC και κονσόλες για video games.

«Το τωρινό πλάνο είναι η σεζόν της Overwatch League 2022 να ξεκινήσει με μία πρώιμη έκδοση του Overwatch 2. Περισσότερες λεπτομερείς θα μπορέσουμε να μοιραστούμε όσο πλησιάζουμε τον Απρίλιο του επόμενου έτους», δήλωσε εκπρόσωπος της Overwatch League, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Πρόσφατο ρεπορτάζ ανέφερε πως το επόμενο πρωτάθλημα της Overwatch League θα ξεκινούσε το Φθινόπωρο του 2022, λίγο μετά το λανσάρισμα του Overwatch 2. Όμως τα πλάνα της Blizzard έχουν αλλάξει και η εταιρεία ετοιμάζεται να φέρει το παιχνίδι στην αγορά το δεύτερο τρίμηνο του προσεχούς έτους. Μάλιστα η άφιξη του Overwatch 2, αναμένεται να φέρει μεγάλες αλλαγές στη σκηνή των eSports, με τροποποιήσεις στο κομμάτι του gameplay που έχει να κάνει με το player vs player, ενώ θα δοθεί βάρος και στα co-op story missions.

Το sequel θα προσφέρει νέα modes και χάρτες, η δημιουργία του έχει βασιστεί σε μία νέα game engine, θα υπάρχουν περισσότεροι χαρακτήρες, τροποποιήσεις στους ήδη υπάρχοντες και το βασικότερο όλων, στο εξής οι ομάδες θα αποτελούνται από πέντε και όχι από έξι παίκτες, με κάθε πλευρά να έχει ένα «tank» αντί για δύο ως τώρα. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν αλλαγές στις συνθέσεις κάθε ομάδας και προφανώς πολύ λιγότεροι tank players.

Βεβαίως ακόμα είναι πολύ νωρίς και δεν αποκλείεται να σχέδια να αλλάξουν. Σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με την ανάπτυξη και τις δοκιμές του Overwatch 2, υπάρχει πάντοτε η εναλλακτική της τρέχουσας έκδοσης, που έπειτα από αρκετά χρόνια κυκλοφορίας αποτελεί μία σταθερή πλατφόρμα για την διοργάνωση επαγγελματικών τουρνουά.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης