eSports & Games

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ανέβηκε 20 μονάδες στο rating τoυ FIFA μέσα σε 5 χρόνια!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ανέβηκε 20 μονάδες στο rating τoυ FIFA μέσα σε 5 χρόνια!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με την εμφάνιση της Παρί Σεν Ζερμέν… διαπρέπει και η FIFA αναμένει καρτερικά, χρόνο με το χρόνο, να σημειώσει τις επιδόσεις του. Μέσα σε πέντε χρόνια ο Γάλλος επιθετικός έχει σημειώσει άνοδο 20 μονάδων.

Το FIFA 2022, σε λίγο καιρό θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων και στην διάθεση των φίλων του παιχνιδιού για να το αποκτήσουν. Πολλοί είναι οι παίκτες που θα πρωταγωνιστήσουν και φέτος. Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ένας από αυτούς και μάλιστα ο ίδιος μοιράστηκε στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την άνοδο του τα τελευταία πέντε χρόνια.

Οι περισσότερες κάρτες για το FIFA 2022 έγιναν γνωστές από την εταιρία παραγωγής παιχνιδιών EA. Ο Κιλιάν Εμπαπέ τον 2017, όντας παίκτης της Μονακό είχε μέσο όρο στατιστικών (rating) 71 και πέντε χρόνια μετά η εταιρία τον έχει 20 βαθμούς πάνω από τότε (91 rating).

Ο Γάλλος επιθετικός, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Ευρωπαικού ποδοσφαίρου και αυτό αποτυπώνεται εκτός από το γήπεδο και στις αξιολογήσεις του κορυφαίου σε πωλήσεις ποδοσφαιρικού ηλεκτρονικού παιχνιδιού της ΕΑ Sports, FIFA 2022.

Η σύγκριση στις δύο κάρτες (2017 και 2022) είναι τεράστιες, εξάλλου στην Μονακό βρισκόταν σε ηλικία 17 ετών, ενώ σήμερα βρίσκεται στην ηλικία των 22 ετών. Την εξέλιξη του μπορούμε να την διακρίνουμε σε όλες τις κατηγορίες των στατιστικών.

Στην πρώτη κατηγορία που αφορά τον βηματισμό-τρέξιμο έχει βελτιωθεί κατά 16 μονάδες. Ο Εμπαπέ αποτελούσε πάντα έναν γρήγορο ποδοσφαιριστή αλλά βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο.

Στην κατηγορία του ντριμπλαρίσματος η άνοδος του είναι 18 μονάδες, ενώ στην κατηγορία του σουτ έχει βελτιωθεί κατά 24 μονάδες.

Στο πασάρισμα έχει 17 μονάδες βελτίωσης και η φυσική του κατάσταση έχει 15 μονάδες.

Η μόνη κατηγορία στην οποία η απόδοση του δεν έχει ανέβει και έχει σημειώσει πτώση, είναι αυτή της άμυνας, στην οποία έπεσε 3 μονάδες.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης