Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ για 33χρονη μητέρα - Έχασε τη ζωή της επειδή δεν άντεξε το σκοινί του Bungee jumping

Σοκ για 33χρονη μητέρα - Έχασε τη ζωή της επειδή δεν άντεξε το σκοινί του Bungee jumping
Η μητέρα τριών παιδιών, ήταν έμπειρη στο μπάντζι τζάμπινγκ και της άρεσαν τα ακραία σπορ

Η 33χρονη Leodieva περπατά ήρεμη στην άκρη της ταράτσας του ξενοδοχείου στο Καζακστάν, ωστόσο, κάτι δεν πάει όπως θα έπρεπε και ουσιαστικά σκάει στο έδαφος.
Ο κόσμος ουρλιάζει και αρκετοί τρέχουν να τη βοηθήσουν αλλά είναι αργά.
Η μητέρα τριών παιδιών, ήταν έμπειρη στο μπάντζι τζάμπινγκ και της άρεσαν τα ακραία σπορ.
Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε επειγόντως οι γιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τις σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι, ωστόσο, η 33χρονη δεν τα κατάφερε και πέθανε μετά το χειρουργείο.
Σε στιγμιότυπο από το συμβάν που κυκλοφόρησε ένας άνδρας φαίνεται να της φοράει τα σχοινιά, ακούγεται η αντίστροφη μέτρηση πριν φτάσει στην άκρη και πηδήξει.
Ωστόσο, το σημείο όπου είχε δεθεί το σχοινί της και το οποίο έπρεπε να της κόψει την πτώση και να της επιτρέψει να αιωρηθεί πάνω από το έδαφος δεν τη συγκράτησε ή πιθανόν να μην ήταν ούτε ασφαλισμένο.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι δόθηκε η έγκριση να προχωρήσει και να πηδήξει από την οροφή πριν ο υπεύθυνος προλάβει να ασφαλίσει το σχοινί της σε ένα δέντρο.
Μετά την πτώση της, ένας άνδρας φαίνεται να πέφτει στο έδαφος και πιστεύεται ότι κρατούσε το σχοινί ασφαλείας το οποίο έπρεπε να είχε δεθεί στο δέντρο.
Η γυναίκα είχε τρία ανήλικα αγόρια, δύο δικά της και ένα από συγγενή ο οποίος είχε πεθάνει.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης