Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αυστρία: Οίκος ανοχής μετατρέπεται σε εμβολιαστικό κέντρο με αντάλλαγμα δωρεάν... υπηρεσίες σε κάθε άντρα που εμβολιάζεται!

Αυστρία: Οίκος ανοχής μετατρέπεται σε εμβολιαστικό κέντρο με αντάλλαγμα δωρεάν... υπηρεσίες σε κάθε άντρα που εμβολιάζεται!
Στον δαιμόνιο... Έλληνα ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου οίκου ανοχής της Αυστρίας, ανήκει η ιδέα της μετατροπής του σε εμβολιαστικό κέντρο με ανταλλάγματα
Σχετικά Άρθρα
Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής στην Αυστρία και ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη, μετατρέπεται σε... εμβολιαστικό κέντρο με αντάλλαγμα ένα κουπόνι για δωρεάν... υπηρεσίες από την επιχείρηση, σε όποιον άντρα επιλέξει να εμβολιαστεί εκεί!
Πρόκειται για το Funpalast, τον μεγαλύτερο οίκο ανοχής στην Βιέννη.
Πίσω από την φαεινή ιδέα της... ανταμοιβής κρύβεται ο ελληνικής καταγωγής δαιμόνιος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής της Βιέννης, Πέτρος Λάσκαρης, που σκέφτηκε αυτό τον τρόπο για να προσφέρει... κοινωνικό έργο στη χώρα που δραστηριοποιείται, συμβάλλοντας στην καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού και την αύξηση των εμβολιασμένων.
Επιστρατεύει τις υπηρεσίες του Funpalast προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια του αυστριακού κράτους για την ενίσχυση του εμβολιαστικού προγράμματος στη χώρα. 
«Είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος οίκος ανοχής στην Ευρώπη και ο πρώτος στην Αυστρία», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του και προσθέτει ότι η επιχείρησή του παρέχει και υπηρεσίες φροντίδας υγείας.

«Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να αυξήσουμε το ποσοστό εμβολιασμού στην Αυστρία»

«Το 100% των πελατών μας είναι άντρες και οι άντρες είναι πολύ πίσω στο ποσοστό εμβολιασμού.
Επομένως σκέφτηκα ότι είναι πολύ καλή ιδέα να μετατρέψουμε τον οίκο ανοχής μας σε εμβολιαστικό κέντρο», εξηγεί ο κ. Λάσκαρης.
Τι προσφέρει σε κάθε άντρα που θα εμβολιαστεί στον οίκο ανοχής του; Ένα κουπόνι των 30 ευρώ που θα μπορέσει να εξαργυρώσει στις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρει το κλαμπ, όπως η χρήση της πισίνας, της σάουνας και του εστιατορίου, ενώ το σεξ πρέπει να το πληρώσει από την τσέπη του...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης