Τελευταία Νέα
Οικονομία

Σκυλακάκης: Έως τις 10 Νοεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης

Σκυλακάκης: Έως τις 10 Νοεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης
Ένα κομμάτι του επιδόματος θα δοθεί ως προκαταβολή έως τις 10/12 είπε ο κ.Σκυλακάκης
Σχετικά Άρθρα

Έως τις 10 Νοεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης είπε ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ, Θ. Σκυλακάκης, τονίζοντας ότι ένα μέρος του επιδόματος θα δοθεί ως προκαταβολή έως τις 12 Δεκεμβρίου σε αυτούς που είχαν λάβει το επίδομα πέρσι.
«Θα λάβουν καταρχήν το σύνολο του επιδόματος που έλαβαν πέρυσι και αν τα τιμολόγια τους είναι μεγαλύτερα, θα πάρουν το υπόλοιπο μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου.
Έως τότε θα λάβουν το επίδομα και οι καινούργιοι δικαιούχοι» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Σκυλακάκης, ο οποίος υποστήριξε πως ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στα καύσιμα δεν μπορεί να μειωθεί, γιατί όπως είπε, «έχουμε έλλειμμα 7,3%».

Τι θα γίνει me έκτακτο επίδομα και ΕΝΦΙΑ

«Αν μπορούσα, θα το έκανα αύριο το πρωί» τόνισε ο κ.Σκυλακάκης, ο οποίος εκτίμησε πως οι τιμές στα προϊόντα θα υποχωρήσουν πριν από τον Απρίλιο, αναφέροντας πως πρέπει να αυξήσουμε τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.
Επιπλέον, σημείωσε πως δεν μπορεί να εισηγηθεί έκτακτο επίδομα σε χαμηλοσυνταξιούχους και χαμηλόμισθους, λόγω ελλείμματος, ενώ για τα αναδρομικά των συνταξιούχων, είπε ότι τηρούμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.
Όσον αφορά τον ΕΝΦΙΑ, ανέφερε η μεγάλη πλειοψηφία των φορολογούμενων θα δει μείωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης