Διεθνή

Walmart: Κάνει τα πρώτα βήματα για την είσοδό της στον κόσμο του metaverse

Walmart: Κάνει τα πρώτα βήματα για την είσοδό της στον κόσμο του metaverse

Ο μεγαλύτερος εργοδότης των ΗΠΑ έχει ήδη ζητήσει από τον Δεκέμβριο να κατοχυρώσει ορισμένα εμπορικά σήματα

Σχετικά Άρθρα

Τη δημιουργία δικών της κρυπτονομισμάτων και NFT σχεδιάζει η Walmart, στρώνοντας το έδαφος για να συναντήσει τους πελάτες της στο metaverse, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022.

Ψηφιακά προϊόντα

Ο μεγαλύτερος εργοδότης των ΗΠΑ έχει ήδη ζητήσει από τον Δεκέμβριο να κατοχυρώσει ορισμένα εμπορικά σήματα και έχει καταθέσει τα σχέδιά του στην αρμόδια υπηρεσία πατεντών των ΗΠΑ.
Τα σχέδια καταδεικνύουν την πρόθεση της Walmart να δημιουργεί και να πουλά ψηφιακά προϊόντα, όπως ηλεκτρονικές συσκευές, διακοσμητικά, παιχνίδια, εξοπλισμό για σπορ και προϊόντα προσωπικής φροντίδας.

Θέσεις εργασίας

Ο κολοσσός του λιανεμπορίου πραγματοποιεί με τον τρόπο αυτόν το πρώτο μεγάλο βήμα προς τη συμμετοχή του στο metaverse.
Τον Αύγουστο του 2021, η εταιρεία είχε ήδη εκφράσει την επιθυμία της να αναπτύξει «μία στρατηγική ψηφιακών νομισμάτων και προϊόντων.
Συγκεκριμένα, είχε αναρτήσει θέση εργασίας στην ιστοσελίδα που ζητούσε τον εντοπισμό «επενδύσεων σχετικών με τα κρυπτονομίσματα και αντίστοιχων συνεργασιών».

Πληρωμές σε κρυπτονομίσματα

Επίσης, στις αρχές του περασμένου μήνα, ο διευθύνων σύμβουλος της Walmart, Brett Biggs, δήλωσε στο πλαίσιο συνεδρίου ότι η εταιρεία δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να επιτρέψει στους πελάτες της να πληρώνουν με κρυπτονομίσματα εφόσον το ζητούν.
Ωστόσο, είχε επίσης σημειώσει ότι η Walmart δεν έχει κανένα λόγο να κάνει βιαστικές κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.
Facebook, Walmart and How Companies Shouldn't Set Up in the Metaverse

Twitter Reacts to Walmart Metaverse Proof of Concept - PAPER
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης


Warning: include(views/ad_prestitial78.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 898

Warning: include(views/ad_prestitial78.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 898

Warning: include(): Failed opening 'views/ad_prestitial78.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/7.3/share/pear') in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 898