Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ο Trump προηγείται με 6% του Biden σε δημοσκόπηση για τις προεδρικές εκλογές του 2024

tags :
ΗΠΑ: Ο Trump προηγείται με 6% του Biden σε δημοσκόπηση για τις προεδρικές εκλογές του 2024
To 82% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι εγκρίνουν την πιθανότητα να θέσει υποψηφιότητα ο Trump το 2024, ενώ το 60% τάσσεται κατά μίας νέα υποψηφιότητας Biden

Οι Αμερικανοί επιλέγουν τον πρώην Πρόεδρο Donald Trump αντί του Biden σε μια υποθετική μονομαχία στις προεδρικές εκλογές του2024 με διαφορά έξι μονάδων, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση της Premise.
Ενώ η έρευνα διαπιστώνει ότι το 55% σχεδιάζει να ψηφίσει υποψήφιο των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2024, ο Trump προηγείται του Biden σε μια υποθετική μάχη με έξι ποσοστιαίες μονάδες – 53% έναντι του 47% του νυν προέδρου.
Συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε επίσης τον Ρεπουμπλικάνο κυβερνήτη της Φλόριντα Ron DeSantis, ο οποίος δεν έχει εκδηλώσει πρόθεση για το προεδρικό χρίσμα να προηγείται επίσης με έξι μονάδες του Biden, 53% – 47%
Πάντως ο Trump συνεχίζει να κυριαρχεί στις προτιμήσεις των Ρεπουμπλικάνων, γράφει το Breitbart.
Επιπλέον, το 82% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι εγκρίνουν την πιθανότητα να θέσει υποψηφιότητα ο Trump το 2024, ενώ το 60% τάσσεται κατά μίας νέα υποψηφιότητας Biden.
Η έρευνα έρχεται καθώς η χώρα εισέρχεται σε ύφεση κατά το δεύτερο έτος της προεδρίας του Biden και οι Αμερικανοί δίνουν μάχη με τον ανεξέλεγκτο πληθωρισμό και τις υψηλές τιμές του φυσικού αερίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης