Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτρος Τατσόπουλος: Συνελήφθη μετά από μήνυση να εμπίπτει στον ρατσιστικό νόμο

Πέτρος Τατσόπουλος: Συνελήφθη μετά από μήνυση να εμπίπτει στον ρατσιστικό νόμο
Συνελήφθη ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος...
Σχετικά Άρθρα
Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 30 Iανουαρίου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης παρουσίασης βιβλίου με τον τίτλο «Παιδεία και Θρησκεία: Έννοιες ασύμβατες;» που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στον ευρύτερο χώρο της Εκκλησίας, κατόπιν μήνυσης του τηλεπαρουσιαστή της trash tv, Φίλιππου Καμπούρη.
Οι διοργανωτές της εκδήλωσης  ενημέρωσαν για το περιστατικό, αναφέροντας πως ο κ. Τατσόπουλος δεν είπε το παραμικρό που να εμπίπτει στον ρατσιστικό νόμο. «Εξέφρασε με παρρησία και νηφαλιότητα την άποψή του», αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανάρτησή τους στα social media οι διοργανωτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Τατσόπουλος κρατείται στο ΑΤ Ομόνοιας μετά τη σύλληψή του.
«Μόλις συνέλαβαν με διαδικασία αυτόφωρου τον Πέτρο Τατσόπουλο σε εκδήλωση που έχω στο Free Thinking Zone για την παιδεία και τη θρησκεία, μετά από μήνυση που του έγινε για ρατσιστικό λόγο, βλασφημία και δεν ξέρω εγώ τι άλλη μπούρδα σκαρφίστηκαν.
Ο Πέτρος φυσικά δεν είπε τίποτα που να εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο.
Εξέφρασε με παρρησία και νηφαλιότητα την άποψή του.
Ας έρθουν να μας συλλάβουν όλ@ λοιπόν!
Για μια ακόμη φορά η ελευθερία του λόγου σε αυτήν τη χώρα πάει περίπατο και για μια ακόμη φορά η αστυνομία δείχνει τα … σωστά αντανακλαστικά! Ντροπή!», αναφέρει η Αρετή Γεωργίλη σε ανάρτησή της στο Facebook.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης