Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τι απαντά η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ σε δημοσίευμα του bankingnews.gr

Τι απαντά η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ σε δημοσίευμα του bankingnews.gr
H ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ απαντά στο δημοσίευμα του bankingnews.gr σχετικά με την επέκταση των δραστηριοτήτων της με κατασκευή παραγωγικής μονάδας Αλουμινίου στην Σαουδική Αραβία
Σχετικά Άρθρα
Στο δημοσίευμα του bankingnews.gr σχετικά με την επέκταση των δραστηριοτήτων της με κατασκευή παραγωγικής μονάδας Αλουμινίου στην Σαουδική Αραβία, απαντά η Βιοκαρπέτ με ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο Αθηνών.

Ειδικότερα, αναφέρει:

Η εταιρία ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ Α.Ε θέλει να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, ότι στο παρελθόν η θυγατρική της εταιρία ΕΞΑΛΚΟ Α.Ε έχει αναλάβει έργα στην Σαουδική Αραβία, όπως το μεγάλο εμβληματικό έργο Tadawul Tower και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο στο μέλλον να αναλάβει νέα έργα.
Το δημοσίευμα της BANKINGNEWS online οικονομική  ενημέρωση,  σχετικά με  την κατασκευή  παραγωγικής μονάδας αλουμινίου στην Σαουδική Αραβία, από  την θυγατρική της εταιρία ΕΞΑΛΚΟ Α.Ε, για την υποστήριξη του πολύ μεγάλου Project οικολογικής πόλης, που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας δηλώνουμε ότι  δεν ισχύει.
Επίσης σχετικά με το ενδεχόμενο εισόδου του κρατικού Fund της Σαουδικής Αραβίας στο μετοχικό κεφάλαιο της εισηγμένης εταιρίας Βιοκαρπέτ Α.Ε. που αναφέρετε στο ίδιο δημοσίευμα, κατηγορηματικά δηλώνουμε, ότι δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση και  αν και όταν υπάρξουν συζητήσεις, θα ανακοινωθούν επισήμως από την εταιρία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης