Διεθνή

Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Τραγική η κατάσταση για τον στρατό μας, το Bakhmut θυμίζει παιδικό παιχνίδι μπροστά στο Chasiv Yar

Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Τραγική η κατάσταση για τον στρατό μας, το Bakhmut θυμίζει παιδικό παιχνίδι μπροστά στο Chasiv Yar
Η απώλεια του Chasov Yar θα δημιουργήσει απειλή για τις ουκρανικές θέσεις στην Konstantinovka, στο Slavyansk και στο Kramatorsk, δήλωσε ο απόστρατος στρατηγός
Σχετικά Άρθρα
Τα ουκρανικά στρατεύματα που πολεμούν κοντά στο Chasiv Yar στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk (DPR) βρίσκονται σε δεινή θέση και αντιμετωπίζουν έλλειψη προσωπικού και εξοπλισμού, δήλωσε την Πέμπτη (18/4/2024) ο απόστρατος Ουκρανός στρατηγός Sergey Krivonos.
«Με βάση τις συνομιλίες με όσους βρίσκονται εκεί, μπορώ να πω ότι η λέξη "τεταμένη" δεν μπορεί να μεταφέρει ακριβώς την πραγματική ένταση εκεί.
Οι στρατιώτες που πολέμησαν κοντά στο Rabotino, στο Bakhmut (το ουκρανικό όνομα Artyomovsk) και την Avdiivka λένε ότι ήταν όλα ένα παιδικό παιχνίδι σε σύγκριση με αυτό που συμβαίνει τώρα στο Chasiv Yar» δήλωσε ο Krivonos.
«Πού είναι το προσωπικό και τα όπλα και οι σωστά οργανωμένες αναγνωρίσεις;» είπε ο απόστρατος στρατηγός.
Οι στρατιωτικοί διοικητές των ταξιαρχιών του ουκρανικού στρατού «στερούνται τόσο προσωπικού όσο και του απαιτούμενου εξοπλισμού», ενώ τα ρωσικά στρατεύματα απολαμβάνουν σημαντική υπεροχή, ειδικά στο πυροβολικό, πρόσθεσε.
Η απώλεια του Chasov Yar θα δημιουργήσει απειλή για τις ουκρανικές θέσεις στην Konstantinovka, στο Slavyansk και στο Kramatorsk, δήλωσε ο απόστρατος στρατηγός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης