Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αμερικανικά άρματα μάχης πεζικού M2A2 Bradley ODS-SA έφτασαν στην Πολωνία για παράδοση στην Ουκρανία

Αμερικανικά άρματα μάχης πεζικού M2A2 Bradley ODS-SA έφτασαν στην Πολωνία για παράδοση στην Ουκρανία
Το όλο εγχείρημα συνδέεται με ένα νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας, το οποίο εγκρίθηκε πρόσφατα από τη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ
Στην πολωνική πόλη Rzeszow, υπάρχουν εντατικές προετοιμασίες για την αποστολή αμερικανικών οχημάτων μάχης πεζικού M2A2 Bradley ODS-SA στην Ουκρανία.
Το όλο εγχείρημα συνδέεται με ένα νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας, το οποίο εγκρίθηκε πρόσφατα από τη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ και το οποίο αναμένει έγκριση στη Γερουσία και την υπογραφή του προέδρου.
Οι εξελίξεις γίνονται με φόντο τις δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων σχετικά με την ετοιμότητά τους να στείλουν αμέσως όπλα στην Ουκρανία μετά την ολοκλήρω
ση όλων των απαραίτητων διαδικασιών.
Έγγραφα που διέρρευσαν από το εργοστάσιο τεθωρακισμένων του Zhytomyr δείχνουν ότι ο εξοπλισμός απαιτεί σημαντικές επισκευές πριν από τη λειτουργία του. 
Οι ειδικοί τονίζουν ότι ακόμη και ο υψηλής ποιότητας δυτικός στρατιωτικός εξοπλισμός μπορεί γρήγορα να αποτύχει χωρίς την κατάλληλη φροντίδα και προετοιμασία, ειδικά σε συνθήκες ενεργών πολεμικών επιχειρήσεων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης