Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης (ΣΥΡΙΖΑ) για χλαμυδοφόρους στην Ακρόπολη: Η κυβέρνηση δεν παίρνει χαμπάρι...

Κασσελάκης (ΣΥΡΙΖΑ) για χλαμυδοφόρους στην Ακρόπολη: Η κυβέρνηση δεν παίρνει χαμπάρι...
«Το Υπουργείο Πολιτισμού δεν πήρε χαμπάρι» σημειώνει με νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
Νέες αιχμές κατά της κυβέρνησης και ιδίως κατά της Υπουργού Πολιτσμικού, αφήνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με άτομα ντυμένα με χλαμύδες, περικεφαλαίες και ασπίδες, να ποζάρουν με φόντο τον Παρθενώνα.
«Άγνωστοι ανέβηκαν με χλαμύδες και περικεφαλαίες στην Ακρόπολη και πόζαραν με φόντο τον Παρθενώνα. Το Υπουργείο Πολιτισμού δεν πήρε χαμπάρι. Άγνωστοι διέρρηξαν το γραφείο του διευθυντή εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του οποίου υπάρχουν σημαντικά δημόσια έγγραφα, που ο ίδιος ανέφερε ότι φοβάται μήπως έχουν αντιγραφεί ή αλλοιωθεί. Το Υπουργείο Εσωτερικών δεν πήρε χαμπάρι. "Δεν παίρνουν χαμπάρι" είναι το modus operandi τους», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο facebook.

«Μπορείτε να είστε υπερήφανοι για τη σημερινή κατάσταση της χώρας μας, από τον Παρθενώνα μέχρι τα νοσοκομεία;»

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε τα «πυρά» του και για τα «νοσοκομεία που καταρρέουν» για τους «πολίτες που δολοφονούνται έξω από αστυνομικά τμήματα» για τους «ασθενείς που σβήνουν στις καρότσες» και τους «σταθμάρχες που διορίζονται παράνομα».
«Είναι όλα μαζί, και όλα σε αποσύνθεση, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Μπορείτε να είστε υπερήφανοι για τη σημερινή κατάσταση της χώρας μας, από τον Παρθενώνα μέχρι τα νοσοκομεία, από τους θεσμούς μέχρι την καθημερινότητα; Δε μας αξίζει τέτοια κατάρρευση. Πρέπει να βάλουμε τα κομμάτια στη σειρά από την αρχή. Πρέπει να επιστρέψουμε στην αξιοπρέπεια», καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

H ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης