Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

H Ferrari 12Cilindri είναι η διάδοχος της 812 Superfast

tags :
H Ferrari 12Cilindri είναι η διάδοχος της 812 Superfast
To νέο εμβληματικό GT της Ferrari, η 12Cilindri, είναι το πιο ισχυρό μη εξηλεκτρισμένο μοντέλο που έχει βγάλει ποτέ στην παραγωγή η ιταλική φίρμα.
Με τα αποκαλυπτήρια της στο παρασκήνιο του Grand Prix του Μαϊάμι για τον εορτασμό της 70ης επετείου της Ferrari στις ΗΠΑ, η 12Cilindri είναι έτοιμη να αντικαταστήσει τη 812 Superfast.
Από το όνομά της και μόνο μαρτυρά φαίνεται ότι κινείται από τον κλασικό, ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα της Ferrari σε μια ριζικά αναβαθμισμένη εκδοχή.
Η σχεδίαση της 12Cilindri αναδεικνύει έναν αέρα νοσταλγίας για τα Gran Turismo των δεκαετιών του ’50 και του ’60 (όπως η Ferrari 365 GTB/4 του 1968), με ένα μακρύ καπό και μια μετατοπισμένη προς τα πίσω καμπίνα επιβατών.
Η μάσκα της αναφέρεται στην ιστορία της Ferrari, με αναφορές στην 365 GTB και άλλα θρυλικά μοντέλα της εποχής, ενώ μας παραπέμπει εν μέρει και στην Purosangue.
Στο εσωτερικό, η πολυτέλεια συναντά την τεχνολογία, με τρεις οθόνες που περιλαμβάνουν έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 15,6 ιντσών, ένα σύστημα infotainment 10,25 ιντσών και μια επιπλέον οθόνη 8,8 ιντσών για τον συνοδηγό (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης