Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Forbes Global Properties: Μεγάλο διεθνές ενδιαφέρον για την αγορά premium ακινήτων στην Ελλάδα

Forbes Global Properties: Μεγάλο διεθνές ενδιαφέρον για την αγορά premium ακινήτων στην Ελλάδα
Το Roula Rouva Real Estate εντάσσεται σε αυτό το δίκτυο κορυφαίων εταιρειών με αποδεδειγμένη επιτυχία στις πωλήσεις πολυτελών ακινήτων και εξαιρετικά επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών
Πρόσβαση σε μοναδικά ακίνητα υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα αποκτούν χιλιάδες ξένοι επενδυτές και πολίτες από όλο τον κόσμο που αναζητούν ακίνητα για αγορά και στην χώρα μας μέσω της ένταξης του ελληνικού γραφείου ακινήτων Roula Rouva Real Estate στο παγκόσμιο δίκτυο της Forbes Global Properties.
Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε σήμερα στην Αθήνα ο Michael Jalbert, διευθύνων σύμβουλος της Forbes Global Properties, καλωσορίζοντας το Roula Rouva Real Estate στο αναπτυσσόμενο παγκόσμιο δίκτυό της Forbes, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον και ενθουσιασμός για την Ελλάδα από διεθνείς πελάτες που αναζητούν premium ακίνητα στην χώρα μας.
Υπάρχει ένα τεράστιο κοινό που αναζητά καθημερινά ακίνητα για αγορά μέσω του παγκόσμιου δικτύου της Forbes και με την συνεργασία αυτή τα μοναδικά ελληνικά ακίνητα σε όλη την χώρα θα είναι προσβάσιμα σε αυτό το κοινό.
«Το Roula Rouva Real Estate είναι ένας αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς, που αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσης της Forbes Global Properties να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες και εξειδικευμένη καθοδήγηση σε κάθε στάδιο», ανέφερε επίσης ο Michael Jalbert, εκφράζοντας την ικανοποίηση του που δίνεται η δυνατότητα να παρουσιαστεί στο διεθνές κοινό ο εξαιρετικός τρόπο ζωής και τα ακίνητα της Ελλάδας.
«Το Roula Rouva Real Estate αναπτύσσεται και επεκτείνεται σταθερά για να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες των εκλεκτών πελατών μας», ανέφερε η Ρούλα Ρουβά, διευθύνουσα σύμβουλος και ιδρύτρια του Roula Rouva Real Estate, εκφράζοντας την ικανοποίηση της για την ένταξη στη Forbes Global Properties.
Επισήμανε ότι η συνεργασία θα αφορά σταδιακά για πωλήσεις ακινήτων σε όλη την Ελλάδα, ενώ το γραφείο βρίσκεται σε επικοινωνία με εκπροσώπους οικιστικών αναπλάσεων και έργων για την πώληση προδιαγραφών ακίνητων που κατασκευάζονται.
Θα μεγιστοποιήσουμε τις ευκαιρίες συνεργασίας και θα επεκτείνουμε τη διεθνή μας εμβέλεια, ενώ παράλληλα στόχος μας είναι το real estate στην Ελλάδα να μπορέσει πλέον να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και απαιτήσεις των αγοραστών και των επενδυτών που θα έρθουν στην χώρα μας να αγοράσουν τα μοναδικά, ιδιαίτερης αξίας ακίνητα στην Ελλάδα, πρόσθεσε η κ.Ρουβά.
Ο αποκλειστικός παγκόσμιος συνεργάτης του Forbes για τα οικιστικά ακίνητα, η Forbes Global Properties, σύμφωνα με την παρουσίαση, παρέχει υπηρεσίες branding και μάρκετινγκ στις κορυφαίες εταιρείες ακινήτων στον κόσμο και εκπροσωπείται πλέον από μεσίτες σε 26 χώρες σε περισσότερες από 525 τοποθεσίες.
Το Roula Rouva Real Estate εντάσσεται σε αυτό το δίκτυο κορυφαίων εταιρειών με αποδεδειγμένη επιτυχία στις πωλήσεις πολυτελών ακινήτων και εξαιρετικά επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών.
Ως μέλη αυτού του αποκλειστικού δικτύου, το Roula Rouva Real Estate θα επωφεληθεί από το αφοσιωμένο κοινό του Forbes που αριθμεί περισσότερα από 140 εκατομμύρια άτομα για να συνδεθεί, να εμπνεύσει και να ενημερώσει τους εύπορους δυνητικούς αγοραστές και πωλητές κατοικιών σχετικά με τα καλύτερα ακίνητα προς πώληση παγκοσμίως.
Τα ακίνητα θα παρουσιάζονται σε όλα τα έντυπα, ψηφιακά και κοινωνικά κανάλια του Forbes και του Forbes Global Properties με σχόλια ειδικών, έγκαιρα δεδομένα της αγοράς και κορυφαία άρθρα. Οι προνομιακές καταχωρίσεις κατοικιών του Roula Rouva Real Estate θα προβάλλονται στο forbesglobalproperties.com - μια επιμελημένη συλλογή καταχωρίσεων πολυτελών κατοικιών υψηλής αξίας.
Με ιδρύτρια τη Ρούλα Ρούβα το 2003, το Roula Rouva Real Estate, με πολλές διεθνείς διακρίσεις, εξυπηρετεί με εξειδίκευση τις ανάγκες των αγοραστών και πωλητών πολυτελών ακινήτων στα νησιά της Κέρκυρας και των Παξών, καθώς και σε όλη την Ελλάδα.
Το Roula Rouva Real Estate ξεπερνά την παραδοσιακή διαδικασία μεσιτείας και περιλαμβάνει τις εταιρείες Compass Engineering & Development Solutions, HomeStories και Infinity Consultancy.
Τα μέλη της Forbes Global Properties συνδέουν αγοραστές και πωλητές των πιο εξαιρετικών ακινήτων παγκοσμίως, αξιοποιώντας το μηνιαίο κοινό του Forbes που αριθμεί 140 εκατομμύρια άτομα. Με έτος ίδρυσης το 2020, το αποκλειστικό δίκτυο απευθύνεται μόνο σε προσκεκλημένα μέλη εκτείνεται σε περισσότερες από 525 τοποθεσίες και περιλαμβάνει πάνω από 17.800 ειδικούς σε θέματα ακινήτων στις ΗΠΑ, την Ασία, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Καραϊβική, το Μεξικό, τη Μέση Ανατολή, τη Νέα Ζηλανδία και την Ευρώπη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης