Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Lidl Ελλάς υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish Ελλάδος για την εκπλήρωση των ευχών 25 παιδιών με σοβαρές ασθένειες

Η Lidl Ελλάς υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish Ελλάδος για την εκπλήρωση των ευχών 25 παιδιών με σοβαρές ασθένειες
Η εταιρεία ανακοινώνει την έναρξη της χορηγίας της προς το Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος), δίνοντας τη δύναμη  στα παιδιά να πιστέψουν ότι όλα μπορούν να συμβούν.   

Η Lidl Ελλάς στο πλαίσιο 25 χρόνων παρουσίας στην Ελλάδα ενισχύει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και προχωρά στην εκπλήρωση των ευχών 25 παιδιών, 3 έως 18 ετών, που πάσχουν από κάποια σοβαρή ασθένεια. H χορηγία αυτή αποτελεί μέρος των επετειακών δράσεων της εταιρείας για την περαιτέρω στήριξη της κοινωνίας.    
Στο πλαίσιο της δράσης, η Lidl Ελλάς πρόκειται να στηρίξει εξολοκλήρου το ταξίδι των ευχών, καλύπτοντας όλο το κόστος για την κάθε ευχή. Στόχος της εταιρείας είναι να ενισχύσει τον σκοπό του Make-A-Wish Ελλάδος να φωτίσει την καθημερινότητα των παιδιών και να τους δώσει τη δύναμη να πιστέψουν και πάλι ότι όλα μπορούν να συμβούν. Μέσα από την εκπλήρωση της ευχής τους, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία ευεργετική εμπειρία που παραμερίζει τον φόβο και ενισχύει την αυτοπεποίθηση, προσφέροντας χαρά και ελπίδα.
«Ενισχύουμε το έργο του Make-A-Wish Ελλάδος, έναν οργανισμό με τον οποίο μοιραζόμαστε το κοινό όραμα να προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο γεμάτο δύναμη, χαρά και ελπίδα σε όλα τα παιδιά που μας χρειάζονται. Εδώ και 25 χρόνια έχουμε αποδείξει πολύπλευρα πως η ενδυνάμωση των ευάλωτων μελών αποτελεί σταθερή προτεραιότητα και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που μέσα από αυτή τη συνεργασία συμβάλλουμε στην εκπλήρωση των ονείρων τους», δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl Ελλάς. 
«Πιστεύουμε πολύ στο “αδύνατο” που μπορεί να πετύχει η αγάπη και η πίστη σε έναν σκοπό. Και όταν αυτές εκπορεύονται από εκπροσώπους εταιρείας που μέχρι πριν λίγο δεν σε γνώριζαν προσωπικά, αυτό μας αγγίζει ιδιαίτερα. Η Lidl Ελλάς υιοθέτησε 25 ευχές παιδιών καλύπτοντας το σύνολο του κόστους μέσα από μία γενναιόδωρη χορηγία. Και, πάνω από όλα, μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, ενθαρρύνοντάς μας με τα αισθήματα εμπιστοσύνης και σεβασμού προς την ομάδα εθελοντών και εργαζομένων μας. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε χρόνια πολλά, γεμάτα εκπληρωμένες ευχές!», δήλωσε η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του οργανισμού Make-A-Wish Ελλάδος.  
Η εκπλήρωση των ευχών πραγματοποιείται και με τη συμβολή εθελοντών του οργανισμού Make-A-Wish Ελλάδος, συνεισφέροντας ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτουν, την εμπειρία τους, τις ικανότητές τους, τις ιδιαίτερες γνωριμίες και τις υπηρεσίες που μπορεί ο καθένας τους να προσφέρει. 
Η Lidl Ελλάς, πιστή στη δέσμευσή της για ένα καλύτερο αύριο, προχωρά σε πολύπλευρες συνεργασίες, με στόχο την ενίσχυση του πλέγματος στήριξης για τα πιο ευάλωτα μέλη της κοινωνίας.   

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης