Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Με το νέο Renault Captur στην Ισπανία

Με το νέο Renault Captur στην Ισπανία
Ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μικρά SUV περνά από ένα εκτεταμένο facelift. Διαθέσιμο στην χώρα μας από τα τέλη Ιουνίου σε τιμές ελαφρώς αυξημένες σε σχέση με το απερχόμενο Captur
Υπάρχουν facelift και… facelift. Στην περίπτωση του Captur οι Γάλλοι επέλεξαν να χώσουν πιο βαθιά το νυστέρι και να αλλάξουν σχεδόν όλο το μπροστινό μέρος. Το οποίο πλέον εναρμονίζεται με εκείνο των πιο πρόσφατων μοντέλων, όπως είναι το Scenic, το ηλεκτρικό Megane και το επερχόμενο Symbioz που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας από το νέο έτος.
Κάτω από το Sympioz θα συνεχίσει την πολύ καλή του εμπορικά πορεία το Captur που έχει γίνει αγνώριστο χάρη στη νέα μάσκα, τους νέους προβολείς και το νέο καπό.
Μαζί με τα πιο καθαρά και εξίσου επανασχεδιασμένα πίσω φωτιστικά σώματα, το γαλλικό SUV έχει αποκτήσει μια πιο εξίσου ελκυστική εμφάνιση που του δίνει μια ένα δυναμική.
Οι διαστάσεις έχουν παραμείνει στα ίδια επίπεδα (με μήκος στα 4,24 μέτρα) διατηρώντας την ευελιξία σε αστικές συνθήκες σε συνδυασμό με τα σχεδόν 17 εκατοστά απόστασης από το έδαφος που αποτελούν εφόδιο για βόλτες σε βατούς χωματόδρομους.
Όπως και στο Clio, έτσι και στο Captur υπάρχει πλέον η κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση Esprit με το χαρακτηριστικό μπλε, νέες επιλογές στα χρώματα και στις ζάντες, καθώς και νέες διχρωμίες αμαξώματος (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης