Τελευταία Νέα
Διεθνή

H Zakharova προειδοποιεί: Όσοι συμμετέχετε στη διάσκεψη για την Ουκρανία, προσέξτε τι θα υπογράψετε

H Zakharova προειδοποιεί: Όσοι συμμετέχετε στη διάσκεψη για την Ουκρανία, προσέξτε τι θα υπογράψετε
«Να είστε σε επαγρύπνηση» λέει η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών στις χώρες που συμμετέχουν στη σύνοδο της Ελβετίας για την Ουκρανία 
Προειδοποίηση στους συμμετέχοντας στη διάσκεψη της Ελβετίας για την Ουκρανία απηύθυνε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
Όπως είπε στους συμμετέχοντες ενδεχομένως να δοθούν γενικόλογες προτάσεις αλλά αργότερα να χρεωθούν με την εφαρμογή τους.
«Να είστε σε επαγρύπνηση: δεν αποκλείεται οι διοργανωτές της διάσκεψης να σας υποδεχθούν με ορισμένες γενικόλογες προτάσεις και να σας ζητήσουν να υπογράψετε ή να συμφωνήσετε σε κάτι αποκλειστικά για ευγενικούς σκοπούς και στη συνέχεια να σας χρεώσουν και να απαιτήσουν ένα σημαντικό ποσό των χρημάτων για την εφαρμογή αυτών των αποφάσεων.
Είναι αυτό που κάνει τώρα η Ουάσιγκτον με τις χώρες της ΕΕ, αποσπώντας καθημερινά όλο και περισσότερα χρήματα από αυτές για το αποτυχημένο της έργο που ονομάζεται καθεστώς του Κιέβου»», είπε η Zakharova απευθυνόμενh στις χώρες. που συμμετέχουν στη σύνοδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης