Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κate Middleton - Η εντυπωσιακή πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Κate Middleton  - Η εντυπωσιακή πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο
Τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια που επέλεξε έκρυβαν έναν βαθύ συμβολισμό
Την πρώτη της επίσημη εμφάνισή της έκανε η το πρωί του Σαββάτου 15 Ιουνίου, λίγους μήνες μετά την διάγνωσή με καρκίνο.
Η Κate Middleton έφτασε με αυτοκίνητο στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ λίγο μετά τις 10 το πρωί, με τον George να κάθεται ανάμεσα στην Kate και τον William, ενώ η Charlotte και ο Luis κάθονταν απέναντι και θα συμμετάσχει στο Trooping the Colour.
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας στη συνέχεια συνόδεψε τα τρία παιδιά της σε μια άμαξα κατά τη διάρκεια της παρέλασης Trooping the Color.
«Έχω συγκλονιστεί από όλα τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης τους τελευταίους δύο μήνες. Πραγματικά έχει κάνει μεγάλη διαφορά για τον William και εμένα και μας έχει βοηθήσει και τους δύο, σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές», ανέφερε λίγες ώρες νωρίτερα η Κate Middletonσε ανάρτησή της στα social media.
Κατά την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της ότι νοσεί από καρκίνο, έδειχνε ευδιάθετη και χαμογελαστή.
Η 42χρονη ολοκλήρωσε την εκλεπτυσμένη εμφάνισή της με ένα καπέλο Philip Treacy, με φαρδύ γείσο και ξεχωριστό σχέδιο ενώ τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια που επέλεξε έκρυβαν έναν βαθύ συμβολισμό.
Σύμφωνα με τον οίκο Marahlago, η μοναδική διαδικασία σχηματισμού μαργαριταριών, όπου μια πέρλα μέσα σε ένα κέλυφος μαλακίου μεταμορφώνεται σε έναν όμορφο πολύτιμο λίθο, θεωρείται σύμβολο της μετατροπής κάτι αρνητικού σε κάτι θετικό, γι' αυτό τα μαργαριτάρια συχνά συνδέονται με την καλή τύχη.
Aυτός ο συμβολισμός συνάδει τέλεια με το ταξίδι της Kate το τελευταίο διάστημα και της μάχης που δίνει, αντανακλώντας την ικανότητά της να μεταμορφώνει τις προσωπικές δοκιμασίες σε μαθηματα χάρης και ανθεκτικότητας.
«Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει λίγους μήνες ακόμα.
Τις μέρες που νιώθω αρκετά καλά, έχω τη χαρά να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι.
Ανυπομονώ να βρεθώ στο The King’s Birthday Parade αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε κάποια δημόσια καθήκοντά μου αυτό το καλοκαίρι, αλλά εξίσου γνωρίζω ότι δεν έχω ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο», είχε πει μια μέρα πριν το Trooping the Colour η πριγκίπισσα.




www.bankingnews.g

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης