Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πυρ ομαδόν από βουλευτές της ΝΔ – Σαλμάς: Εξυπηρετούμε τα συμφέροντα των λίγων

Πυρ ομαδόν από βουλευτές της ΝΔ – Σαλμάς: Εξυπηρετούμε τα συμφέροντα των λίγων
Για πολιτικό στρουθοκαμηλισμό έκανε λόγο ο Νικήτας Κακλαμάνης
Έντονη κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης ασκούν βουλευτές της ΝΔ στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που πραγματοποιείται υπό τον Κ. Μητσοτάκη.
Πολλοί βουλευτές ασκούν κριτική μεταξύ άλλων για το άνοιγμα της ΝΔ στο Κέντρο, για την απόφαση σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια, για τους εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς ενώ άλλοι επισημαίνουν ότι ο κόσμος τους λέει πως «δεν πήραν το μήνυμα των ευρωεκλογών».
Εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μάριου Σαλμά, ο οποίος υποστήριξε ότι «εξυπηρετούμε τα συμφέροντα των λίγων έναντι των πολλών» ενώ έκανε λόγο για φωτογραφικό διαγωνισμό στο υπουργείο Πολιτισμού, αναφορές που προκάλεσαν την αντίδραση του Κ. Μητσοτάκη.
Εξίσου αιχμηρή ήταν και η κριτική που άσκησε και ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος έκανε λόγο για πολιτικό στρουθοκαμηλισμό σε σχέση με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ζητώντας την επιστροφή της ΝΔ στην «ιδρυτική μας διακήρυξη».
«Την τελευταία πενταετία δεν έχει αλλάξει ούτε ένας εξωκοινοβουλευτικός υπουργός» επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ.Κακλαμάνης ενώ ο Θ. Καράογλου, βουλευτής Θεσσαλονίκης υπογράμμισε ότι υπήρξαν αλαζονικές συμπεριφορές στην κυβέρνηση και ζήτησε να μην υπάρξει ιδεολογικός ευνουχισμός της παράταξης, ενώ υποστήριξε ότι ο νόμος για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών στοίχισε στη ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης