Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Κρίσιμη συνεδρίαση της Κ.Ε- Ανοίγει τα χαρτιά του για εκλογές ο Ανδρουλάκης, σε ετοιμότητα Δούκας και Γερουλάνος

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Κρίσιμη συνεδρίαση της Κ.Ε- Ανοίγει τα χαρτιά του για εκλογές ο Ανδρουλάκης, σε ετοιμότητα Δούκας και Γερουλάνος
Ο Ν. Ανδρουλάκης θα ανακοινώσει πότε θα στηθούν οι εσωκομματικές κάλπες
Σχετικά Άρθρα
(upd) "Τρέχουν" οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με τον Ν. Ανδρουλάκη να ετοιμάζεται  στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής να ανοίξει τα χαρτιά του για το πότε θα στηθούν οι εσωκομματικές κάλπες, αλλά και να γίνει η αποτίμηση του τελευταίου εκλογικού αποτελέσματος στις 9/6.
Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής με ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 11:00, ωστόσο ήδη έχει καθυστερήσει σχεδόν μία ώρα.
Αν και βάσει καταστατικού οι εκλογές θα έπρεπε να γίνουν στα τέλη του 2025, έρχονται γρηγορότερα, κατά πληροφορίες τον Οκτώβριο, μετά τις έντονες πιέσεις για άμεση προσφυγή στις κάλπες.
Στην κούρσα της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ θα κατέβει ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, ενώ "κλειδωμένη" θεωρείται και η υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου.
Σε κάθε περίιπτωση, οι ίδοι  θα τοποθετηθούν και θα ανακοινώσουν και επισήμως την υποψηφιότητά τους μετά την ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης