Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Έλειψε από Μουντιάλ, αλλά κατέκτησε EURO»: Το έκανε η Ιταλία το 2021, αλλά την είχε προλάβει η… Ελλάδα! (video)

tags :
«Έλειψε από Μουντιάλ, αλλά κατέκτησε EURO»: Το έκανε η Ιταλία το 2021, αλλά την είχε προλάβει η… Ελλάδα! (video)
Πρόκειται για μία… παράξενη παράδοση, που κρύβει και μία «κατάρα». Να λείπεις από το προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά να κατακτάς το EURO που ακολουθεί! Τελευταία το πέτυχε η Ιταλία, όμως δεν είναι η μοναδική! Το έχουν καταφέρει ακόμα τέσσερις χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα! Η «EURO ιστορία» της ημέρας στο BN Sports, μια προσφορά της Interwetten!
Η Ιταλία χάρη στον αναμορφωτή της εκείνη την περίοδο, Ρομπέρτο Μαντσίνι, κατάφερε να αλλάξει ρότα και από το ιστορικό χαμηλό στο ranking της UEFA τον Αύγουστο του 2018, να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης τρία χρόνια μετά!
Στον τελικό του EURO 2021, στις 11 Ιουλίου του 2021 στο Wembley, η «Σκουάντρα Ατζούρα» χαμογέλασε στη διαδικασία των πέναλτι και έκανε το τρόπαιο δικό της! Έναν τίτλο που, βέβαια, δεν θα καταφέρει να υπερασπιστεί στην διοργάνωση που λαμβάνει χώρα στην Γερμανία, αφού γνώρισε τον αποκλεισμό στη φάση «16» από την Ελβετία.
Μέσω αυτής της κατάκτησης, μάλιστα, κατόρθωσε να μπει σε ένα κλειστό κλαμπ χωρών, που ενώ απουσίαζαν από το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, κατάφεραν να κατακτήσουν το EURO!

Η συνέχεια στο BNSports
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης