Καρώ Σημαία

Alfa Romeo: Σκέψεις για Μπότας το 2022

Alfa Romeo: Σκέψεις για Μπότας το 2022

Την περίπτωση του Βάλτερι Μπότας εξετάζει η Alfa Romeo για το 2022, σε περίπτωση που ο Φινλανδός αποχωρήσει από την Mercedes.

Ο Μπότας βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της καριέρας του, καθώς βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Mercedes. Ο Φινλανδός διανύει μία δύσκολη σεζόν, καθώς βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Formula 1, πίσω από το Λάντο Νόρις, παλεύοντας για να κρατήσει την θέση του στην γερμανική ομάδα.

Την ίδια ώρα, ο Λιούις Χάμιλτον υπέγραψε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τους πρωταθλητές, ενώ ο Τζορτζ Ράσελ δείχνει το φαβορί για την δεύτερη θέση της γερμανικής ομάδας. Αυτό αφήνει «μετέωρο» τον Μπότας, με την Alfa Romeo να θέλει να το εκμεταλλευτεί, με τους Κίμι Ραϊκόνεν και Αντόνιο Τζιοβινάτσι να μένουν χωρίς συμβόλαιο στο τέλος της σεζόν.

Ο Ραϊκόνεν έχει φτάσει τα 41 και είναι πολύ πιθανό να αποσυρθεί, με τον Μπότας να μπαίνει στην «συζήτηση», ενώ ο Τζιοβινάτσι μοιάζει πιο πιθανό να κερδίσει ένα συμβόλαιο. Ωστόσο είναι πολύ νωρίς ακόμα για να παρθεί κάποια απόφαση, καθώς υπάρχουν και οι Ρόμπερτ Σβάρτσμαν και Μάρκους Άρμστρονγκ από την Formula 2, όπως και ο Κάλουμ Άιλοτ, που διεκδικούν μία θέση.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης