Καρώ Σημαία

Pick Πάτρας: 6χρονο παιδί τραυματίστηκε και διασωληνώθηκε!

Pick Πάτρας: 6χρονο παιδί τραυματίστηκε και διασωληνώθηκε!
Από το ατύχημα με τραυματία ένα μικρό παιδί που μάλιστα διασωληνώθηκε, χαρακτηρίστηκε η χθεσινή μέρα των αγώνων pick στην Πάτρα.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν αμέσως μετά το συμβάν, όλα φαίνεται να έγιναν όταν οι οδηγοί τριών καρτ που κινούνταν επί της Μαιζώνος προς την πλατεία Γεωργίου, συναγωνίζονταν για το ποιος θα πάρει πρώτος την στροφή. Το ένα καρτ χτύπησε την ρόδα του άλλου και το όχημα εκσφενδονίστηκε προς τα κάγκελα, το καρτ αναποδογύρισε χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός.

Όμως σε ένα από τα κάγκελα βρισκόταν το παιδί, που παρακολουθούσε μαζί με την οικογένειά του τους αγώνες και έπειτα από την πρόσκρουση, το παιδί έπεσε κάτω και χτύπησε στο κεφάλι. Ο αγώνας διακόπηκε και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο με γιατρό ο οποίος προσέφερε άμεσα τις πρώτες βοήθειες στο παιδί και οι διασώστες το παρέλαβαν για να το μεταφέρουν εσπευσμένα στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, στο Ρίο, όπου κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωση του!

Οι υπεύθυνοι του αγώνα προσήχθησαν λίγο μετά το ατύχημα στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών για να σχηματιστεί δικογραφία και να αποφασιστεί από τον αρμόδιο σε υπηρεσία Εισαγγελέα το αν θα κρατηθούν ή όχι.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται στην Πάτρα επί 12 ολόκληρα χρόνια και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο ατύχημα ενώ από την πλευρά των υπευθύνων τονίζεται πως εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης