Καρώ Σημαία

Aston Martin: Το νέο εργοστάσιο που θα κοστίσει πάνω από 130 εκατ. ευρώ!

Aston Martin: Το νέο εργοστάσιο που θα κοστίσει πάνω από 130 εκατ. ευρώ!

Η Aston Martin και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, Λόρενς Στρολ, ξεκίνησαν την μεγαλύτερη αναβάθμιση της εταιρίας, η οποία πρόκειται να κοστίσει σχεδόν 169 εκατομμύρια ευρώ!

Το έργο της Aston Martin, ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν, λόγω της πανδημίας καθυστέρησε χρονικά, όπως τα περισσότερα πράγμα στον πλανήτη. Το τεράστιο αυτό έργο πρόκειται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2023.

stroll-austria-2021.jpg


Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Aston Martin, Λόρενς Στρολ, βρέθηκε στην τελετή έναρξης των έργων για την δημιουργία ενός τέτοιου υπερσύγχρονου έργου. Αναφερόμαστε σε 37.000 τ.μ. στα οποία θα στεγάσουν την γραμμή παραγωγής της εταιρίας και θα βρίσκεται απέναντι από την ιστορική πίστα της Formula 1, Silverstone. Είναι ένας στόχος για να αυξηθούν οι ρυθμοί παραγωγής της εταιρίας και στο άμεσο μέλλον πρόκειται να γίνουν προσλήψεις σε νέο προσωπικό.

AM_Campus_V1_3.jpg

Θα γίνει μάλιστα, το πιο σύγχρονο εργοστάσιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς η McLaren ήταν η τελευταία εταιρία που έπραξε κάτι αντίστοιχο το 2004. Η κίνηση αυτή, του ιδιοκτήτη, δείχνει πως υπάρχει η διάθεση να μπουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης τίτλων της F1.

Το έργο αυτό κοστολογείται από 130 έως  169 εκατομμύρια ευρώ

O Λόρενς Στρολ δεν εγγυάται την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αλλά, μαζί με το όραμα και μια ισχυρή ηγεσία, παρέχει μια σταθερή βάση πάνω στην οποία θα οικοδομηθεί ένα επιτυχημένο μακροπρόθεσμο έργο.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης