Καρώ Σημαία

COSMOTE: Μεγάλος online διαγωνισμόs για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με έπαθλο την απόλυτη εμπειρία ταχύτητας

COSMOTE: Μεγάλος online διαγωνισμόs για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με έπαθλο την απόλυτη εμπειρία ταχύτητας

Τρεις τυχεροί συνδρομητές COSMOTE θα γίνουν συνοδηγοί του κορυφαίου Έλληνα οδηγού Λάμπρου Αθανασούλα, ενώ τριάντα τυχεροί θα ζήσουν την εμπειρία του “COSMOTE 5G ATHENS STAGE” από την VIP Area.

Τη δυνατότητα να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ταχύτητας δίνει στους συνδρομητές κινητής η COSMOTE, Μεγάλος Χορηγός του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, μέσα από έναν μεγάλο online διαγωνισμό. 3 τυχεροί συνδρομητές COSMOTE θα γίνουν συνοδηγοί του κορυφαίου Έλληνα οδηγού Λάμπρου Αθανασούλα, ενώ 30 λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα κερδίσουν  πρόσκληση για να απολαύσουν από την VIP Area την ειδική διαδρομή “COSMOTE 5G ATHENS STAGE”, στο κέντρο της Αθήνας.

Έως και τις 29 Αυγούστου 2021, οι συνδρομητές COSMOTE (συμβολαίου και καρτοκινητής) καλούνται να μπουν στην ιστοσελίδα www.cosmote.gr/acropolisrally, να απαντήσουν σε ένα quiz 5 ερωτήσεων για το Ράλλυ Ακρόπολις, και να μπουν στην κλήρωση για τα μοναδικά δώρα.

Οι 3 τυχεροί συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν COSMOTE συνοδηγοί-πλήρωμα του καταξιωμένου Λάμπρου Αθανασούλα, στην παγκόσμια πρώτη εμφάνιση στο χώμα του Hyundai i20 N Rally2, στα δοκιμαστικά της ειδικής διαδρομής που θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου. Δίπλα στον έμπειρο οδηγό, με τις περισσότερες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, θα ζήσουν το φημισμένο «Ράλλυ των Θεών» όπως κανένας άλλος.

Επιπλέον, 30 τυχεροί θα κερδίσουν πρόσκληση (15 διπλές προσκλήσεις) για την VIP Area της COSMOTE για να παρακολουθήσουν από προνομιακή θέση την ειδική διαδρομή “COSMOTE 5G ATHENS STAGE”, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Συντάγματος. Μια διαδρομή μήκους 1km που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά και θα φέρει τον παλμό του αγώνα και τις απίστευτες ταχύτητες 5G στο κέντρο της Αθήνας.

Από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου, η καρδιά του παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, WRC, χτυπά και πάλι στη χώρα μας, με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις να επιστρέφει μετά από 8 χρόνια απουσίας. Η COSMOTE θα είναι εκεί για να παρέχει την απόλυτη εμπειρία ταχύτητας, ενώ η μετάδοσή του θα γίνει ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης