Καρώ Σημαία

Χάμιλτον: «Μιλάει το χρήμα...»

Χάμιλτον: «Μιλάει το χρήμα...»

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής σχολίασε την παρωδία του ΣΠΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αν και καθυστέρησε 3 ώρες και 15 λεπτά, το Grand Prix στο Βέλγιο κατάφερε να ξεκινήσει. Ο Λούις Χάμλιντον θέλησε να σχολιάσει το γεγονός με πολύ σκληρά λόγια…

Αναλυτικά:

«Το χρήμα μιλάει. Πραγματικά αυτό συνέβη, κάναμε δύο γύρους απλά για να υπάρξει τυπικά αγώνας, αυτό έχει να κάνει αποκλειστικά με το χρήμα, να πληρωθούν όλοι κανονικά και να τηρηθούν τα συμβόλαια κανονικά. Όμως νομίζω πως θα έπρεπε και οι θεατές να πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Δυστυχώς δεν είδαν αυτό για το οποίο πλήρωσαν.

Νομίζω πως σήμερα το σπορ πήρε μία λάθος απόφαση. Φυσικά και θα θέλαμε να αγωνιστούμε. Όμως για να θεωρηθεί επισήμως αγώνας, πρέπει να ολοκληρωθούν δύο γύρο. Ανάμεσα στην πρώτη διακοπή και την δεύτερη προσπάθειά μας, έβρεχε συνεχώς. Μας έστειλαν εκεί έξω για ένα και μόνο λόγο. Γι’ αυτό και νιώθω τόσο άσχημα για τους θεατές.

Δεν μπορούσες να δεις πέντε μέτρα μπροστά. Το προπορευόμενο μονοθέσιο εξαφανιζόταν. Στην ευθεία ήταν πολύ δύσκολο ακόμα και να δεις το φως που αναβοσβήνει, δεν μπορούσες να πας τέρμα γκάζι. Είναι κρίμα γιατί φυσικά όλοι θέλαμε να αγωνιστούμε κι αν δεν έβρεχε τόσο, θα μπορούσαμε να έχουμε έναν εξαιρετικό αγώνα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης