Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Π. Καψής (υφ. Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης) - Συνεχίζεται η αναβάθμιση της Δημόσιας Τηλεόρασης

Π. Καψής (υφ. Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης) - Συνεχίζεται η αναβάθμιση της Δημόσιας Τηλεόρασης
Κέρδισε το στοίχημα της κάλυψης της τελετής έναρξης της ελληνικής προεδρίας, σημείωσε ο υφυπουργός
Το στοίχημα της κάλυψης της τελετής έναρξης της ελληνικής προεδρίας κέρδισε η Δημόσια Τηλεόραση, σύμφωνα με τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή.
Όπως επισήμανε,«οι εργαζόμενοι της Δημόσιας Τηλεόρασης ανταποκρίθηκαν με άψογο επαγγελματισμό στις ανάγκες μίας σύνθετης και απαιτητικής παραγωγής και παρά τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια, μετέφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εικόνες της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο».
Ο κ. Καψής πρόσθεσε δε, ότι διαψεύστηκαν όσοι αμφισβητούσαν την ετοιμότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης και συμπλήρωσε ότι «η αναβάθμιση της Δημόσιας Τηλεόρασης συνεχίζεται. Ήδη από χθες οι χρήστες του Διαδικτύου μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα από την ιστοσελίδα της Δημόσιας Τηλεόρασης (www.hprt.gr)».
Προανήγγειλε παράλληλα ότι σε λίγες ημέρες θα βγει στον αέρα το Τρίτο Πρόγραμμα με νέες εκπομπές και πρόσθεσε ότι το τηλεοπτικό πρόγραμμα συνεχώς εμπλουτίζεται. Ανέφερε, τέλος, ότι μέσα στον Ιανουάριο «αναμένεται να επισημοποιηθεί η συνεργασία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα με την EBU».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης