Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εισαγγελική έρευνα για τον υιό Μπαλτάκου για βίαιη συμπεριφορά

Εισαγγελική έρευνα για τον υιό Μπαλτάκου για βίαιη συμπεριφορά
Με αφορμή φωτογραφία που δείχνει το γιο του Τάκη Μπαλτάκου να κρατάει αναμμένο δαυλό σε γήπεδο
Την ίδια στιγμή που ο τέως γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος καταθέτει στην εισαγγελία σχετικά με την συνομίλα του με τον Ηλία Κασιδιάρη και το επίμαχο βίντεο, έχει ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα και για τον γιο.
Ειδικότερα με αφορμή τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας που δείχνει το γιο του Τάκη Μπαλτάκου να κρατάει αναμμένο δαυλό σε γήπεδο, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης εις βάρος του για ενδεχόμενη αθλητική βία.
Με εντολή του αθλητικού εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα στην υποδιεύθυνση αθλητικής βίας, ζητείται να διαπιστωθεί αν το πρόσωπο που απεικονίζεται στην επίμαχη φωτογραφία είναι πράγματι ο υιός Μπαλτάκος, καθώς επίσης και να εξακριβωθεί σε ποιόν αγώνα ελήφθη αυτή η φωτογραφία.
Στόχος να προσδιοριστεί αν το συμβάν έγινε σε εποχή που ο υιός Μπαλτάκος δεν υπηρετούσε στο Λιμενικό Σώμα, οπότε αρμοδιότητα για τυχόν παραβάσεις του αθλητικού νόμου θα έχει η Εισαγγελία Πρωτοδικών, ενώ σε διαφορετική περίπτωση το υλικό θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα Ναυτοδικείου για τις δικές του ενέργειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης