Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τον Φεβρουάριο του 2017 θα παραδοθεί στο Δημόσιο το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»

Τον Φεβρουάριο του 2017 θα παραδοθεί στο Δημόσιο το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»
Ο Γιάννης Παντής επισήμανε ότι την επόμενη εβδομάδα πιθανότατα θα κατατεθεί στην Βουλή ο νόμος για την λειτουργία της Βιβλιοθήκης
Τον Φεβρουάριο του 2017 αναμένεται να παραδοθεί στο Ελληνικό Δημόσιο το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».
Όπως αναφέρθηκε στη σημερινή (3/10) 66ης συνεδρίαση της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής για το Κέντρο Πολιτισμού, προς το παρόν η κοινοπραξία που ανέλαβε την κατασκευή προχωρά σε αποκατάσταση κατασκευαστικών ζητημάτων που εκκρεμούν.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα γίνει η πρόσκληση για την πιστοποίηση ολοκλήρωσης του έργου από το Ελληνικό Δημόσιο, κάτι που θα βάλει μπρος τη μετεγκατάσταση της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στις νέες εγκαταστάσεις (σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2017).
Επί του θέματος, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Γιάννης Παντής, επισήμανε ότι την επόμενη εβδομάδα πιθανότατα θα κατατεθεί στην Βουλή ο νόμος για την λειτουργία της Βιβλιοθήκης, τον οποίο επεξεργάζεται ομάδα εργασίας στο υπουργείο.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, το υπουργείο επεξεργάζεται επίσης και τις οικονομικές ανάγκες της Βιβλιοθήκης για την περίοδο 2018 - 2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης