Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο Γιώργος Τράγκας σκεφτόταν να κάνει το εμβόλιο στη Γαλλία λίγο πριν νοσήσει

Ο Γιώργος Τράγκας σκεφτόταν να κάνει το εμβόλιο στη Γαλλία λίγο πριν νοσήσει
Ο Γιώργος Τράγκας κόλλησε κορωνοϊό από συνεργάτη του στον σταθμό

Για το πώς κόλλησε ο Γιώρος Τράγκας κορωνοϊό, που του στοίχισε τελικά τη ζωή, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματός του και στενός του συνεργάτης, Πάρις Κουρτζίδης.
Όπως είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης, ο κ. Κουρτζίδης, ο Γιώργος Τράγκας κόλλησε κορωνοϊό από συνεργάτη του στον σταθμό, ο οποίος νοσούσε, ωστόσο ήταν εμβολιασμένος. Συνεχίζοντας είπε πως προέτρεψε τους πάντες να κάνουν άμεσα τεστ για τον κορωνοϊό.
Παράλληλα ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα είπε πως εξ όσων γνωρίζει οι μόνοι άνθρωποι από τον περίγυρο του Γιώργου Τράγκα που ήταν ανεμβολίαστοι, πέραν του ίδιου του δημοσιογράφου που έχασε τη ζωή του, ήταν η σύζυγος του και ο Γρηγόρης Πετράκος, «ο οποίος όμως δεν ερχόταν τακτικά στον ραδιοφωνικό σταθμό».
Όπως είπε ο κ. Κουρτζίδης, ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν αντιεμβολιαστής και μάλιστα αποκάλυψε πως λίγες ημέρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο, του είπε πως θα εμβολιαστεί έναντι του κορωνοϊού, αλλά στη Γαλλία και όχι στην Ελλάδα, τονίζοντας μάλιστα πως θα έκανε και το εμβόλιο της Moderna.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης