Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ρένεση (ηθοποιός): Δώστε πίσω τη δουλειά στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς – Οι μισοί στις ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι, τι μελέτη θα φέρετε για αυτό;

Ρένεση (ηθοποιός): Δώστε πίσω τη δουλειά στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς – Οι μισοί στις ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι, τι μελέτη θα φέρετε για αυτό;

H ηθοποιός, επιτίθεται στην κυβέρνηση αλλά και στους επιστήμονες με το «επιχείρημα» ότι οι μισοί νοσούντες covid μέσα στις ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι

H ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, δηλώνει ότι στέκεται δίπλα στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας, καθώς και στους απεργούς πείνας.
Στην ανάρτηση της στα social media η ηθοποιός, επιτίθεται στην κυβέρνηση αλλά και στους επιστήμονες με το «επιχείρημα» ότι οι μισοί νοσούντες covid μέσα στις ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι.
Μάλιστα, δηλώνει ότι θα είναι παρούσα στην νέα συγκέντρωση που προγραμματίζουν οι υγειονομικοί την Πέμπτη έξω από το υπουργείο Υγείας και επιτίθεται στα media.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:

«21 μέρα απεργίας πείνας. Εξαθλιωμένοι, εξαντλημένοι, πλήρως φτωχοποιημένοι, εγκαταλελειμμένοι από όλους, εκατοντάδες συμπολίτες μας παλεύουν για το δικαίωμα της εργασίας σε ένα κράτος που απεδείχθη τυφλό , κουφό και άκαμπτο.
ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ΚΟΒΙΝΤ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΕΘ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΤΙ ΜΕΛΕΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΑΜΟΓΙΑ;;;;
Δωστε στον κοσμο πισω τη δουλεια του !!
ΠΕΜΠΤΗ 14/4 ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ.
Ελπίζοντας να χουν αντέξει / Υγ: κουφάλες ΜΜΕ μόνο για την απεργία πείνας της οξωαποδώ μας σερβίρετε.. για όλη αυτή τη κατάντια ΛΕΞΗ!»

klelia.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης